(Persbericht) CAPELLE AAN DEN IJSSEL- Imtech Security Solutions heeft het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam voorzien van nieuwe camera- en intercomsystemen en deze aangepast aan de nieuwste eisen en modernste technieken. De technische dienstverlener steunde het Ronald McDonald Huis door het sterk verouderde systeem kosteloos te vervangen.

Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt al 25 jaar een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland. Monique de Bree, Manager van het Ronald McDonald Huis in Rotterdam: ´Ik ben erg blij met de hulp van Imtech. Steun door bedrijven in natura is erg belangrijk om te kunnen blijven bestaan. ´En hierdoor houden we uiteindelijk meer geld over om gezinnen te helpen.‘˜

In het Ronald McDonald Huis, dat gevestigd is naast het Erasmus MC-Sophia, werd het oude camerasysteem vervangen door een nieuwe, modernere versie. Imtech installeerde een nieuw bedieningssysteem met opnamemogelijkheden in de vrijwilligersruimte. Ook werd de bestaande intercom uitgebreid en aangepast, waardoor de bediening vanuit het kantoor een stuk eenvoudiger is. Tot slot plaatste Imtech extra camera‘˜s op de nieuwe locatie van het Speeldek, waar broertjes en zusjes van zieke kinderen gedurende de dag worden opgevangen.

Het initatief om het Ronald McDonald Huis te steunen door middel van een technologische invulling past uitstekend binnen het MVO-beleid van Imtech.

Meer informatie
Miriam Lagerwaard
Marketing & Communicatie
T: +31 10 284 26 12
E:[email protected]
www.imtech.nl/security