Een functionele indeling, de juiste meubels, passende decoratie... Meubelen Jonckheere neemt je op sleeptouw en gidst je in 4 stappen naar jouw droominterieur.

1)Functionaliteit komt op de eerste plaats
Een interieur is een gevolg van hoe jij woont en is daarom altijd en in de eerste plaats functioneel. Wat ben je met een mooie stoel als die niet goed zit?

2) Hou de basis neutraalà¢â‚¬¨
Hou de algemene architectuur zo neutraal mogelijk. De basisinrichting van je huis zijn alle elementen die voor lange tijd vastliggen zoals de keuken, de vloeren en verlichting.

3) De details doen het ´emà¢â‚¬¨
De decoratie zoals een vaas, kaarshouders, een kussen of een mat kan je jaarlijks of zelfs per seizoen veranderen. Met die hebbedingetjes mag je volledig uit de bol gaan want het is achteraf altijd gemakkelijk en budgetvriendelijk op te lossen.

Al meer dan 45 jaar is Meubelen Jonckheere een gevestigde meubelwinkel in het Waasland.

Onze troeven? Dankzij onze flexibele financieringsvoorwaarden hoef je de geplande aankoop van je nieuwe meubelen niet langer uit te stellen. Vraag er gerust naar bij de verkopers. Zij maken graag een voorstel op maat.

Indien u dit wenst, kunnen wij leveren en/of plaatsen aan huis. De voorwaarden van deze service kan u bespreken met de verkoper. U kunt ook tijdens het weekend uw bestelde meubelen zelf komen afhalen. Op zaterdag tussen 10-12u en 13u tot 17u30. Op zondag van 14u - 17u30. U kan dan steeds gebruik maken van onze huurcamionette aan zeer democratische prijzen.

Contacteer ons:
Meubelen Jonckheere
Nieuwe Baan 111à¢â‚¬¨9111 Belsele

http://www.meubelen-jonckheere.be
[email protected]
Tel.: +32(0)3 772 33 34