(Persbericht) De juiste keuze maken uit het brede aanbod inboedelverzekeringen is voor veel mensen in Nederland op zà­n zachtst gezegd moeilijk. Vanaf 1 februari 2011 is daarom Inboedelverzekering.nl gelanceerd een onafhankelijk en objectief online kennisplatform dat consumenten helpt die inboedelverzekering af te sluiten, die ook daadwerkelijk aansluit op hun specifieke behoefte. Tegelijkertijd is daarmee teveel betalen voor een inboedelverzekering verleden tijd.

Kunnen kiezen voor de juiste inboedelverzekering
Een inboedelverzekering vergoedt de schade aan persoonlijke inboedel (= huisraad), opgelopen door bijvoorbeeld brand, diefstal of beschadiging. Inboedelverzekeringen zijn ook te 'upgraden' met aanvullende dekkingen. Er zijn vele variaties, en per persoon verschillen de behoeften op basis van individuele factoren. Maar hoe kies je verstandig uit alle mogelijkheden en verzekeraars?
Objectieve informatie: de beste keuze en faire premie
Het doel van de website is om met het aanbieden van actuele, betrouwbare informatie het kiezen en afsluiten van inboedelverzekeringen te vergemakkelijken. De best mogelijke keuze maken en niet teveel betalen, daar gaat het om. Inboedelverzekering.nl werkt dan ook volledig onafhankelijk van verzekeraars en hun producten, die allemaal op dezelfde objectieve wijze worden vergeleken.
Online kennisplatform wordt constant uitgebreid
Met de gevarieerde berichtgeving en diverse informatiesecties - die de komende maanden nog ruimer uitgebouwd zullen worden - hebben Nederlanders vanaf nu 1 centrale plek online, waar zij terecht kunnen voor antwoorden op uiteenlopende vragen over inboedelverzekeringen.

Bron: Inboedelverzekering.nl gelanceerd