ENSCHEDE - Nieuwsmedium INC-Nieuws begint steeds grotere media corporation te worden. Met dagelijks duizenden bezoekers en 30.000+ hits is INC-Nieuws aan het groeien naar een van de grootste online nieuwsdagbladen. Het gehele team dat zich inzet voor INC-Nieuws bestaat nu al uit meer dan 50 mensen, 4 servers, 7 domeinnamen, 340 GB ruimte, en op jaarbasis 700+ werkuren.

INC-Nieuws bezoekt Sport/Muziek evenementen, persconferentie's en gebeurtennissen het hele jaar door. Dagelijks zijn fotografen op pad om al het laatste nieuws te fotograferen, en zijn 48 journalisten/redacteurs nieuwsfeiten aan het verzamelen. Dankzij de inzet van dit hoge aantal werkenden voor INC-Nieuws is het fotomateriaal en tekst steeds exclusiever geworden. Onder andere bezocht door INC-Nieuws fotografen: Geuzenpop, Draai van de Kaai, Tientallen voetbalwedstrijden, Future-Parade, Bruiloft Tanja Jess enz.

De zakenpartners van INC-Nieuws zijn ook aan de bekende kant, namen als AFAB, CIAO Shopping, L'easy, Tweedehands, EZPress, enz. Hierdoor is INC-Nieuws bekend op de adverteer en nieuws markt en is slechts een stijgende lijn mogelijk. Zoals het 1,6 jaar geleden begon als Nieuwsblog is het uitgegroeid tot een nationaal nieuws en pers medium wat geen blog meer genoemd kan worden. Met vermeldingen op sites als: Telegraaf , Sentimento , en nog vele andere grote nieuwsmediums is INC (International News Company) een grotere vorm aan het aannemen. Een nieuwsmedium met een toekomst..