ENSCHEDE Nederlands nieuws magazine INC-Nieuws viert zijn 3 jarige bestaan op internet. Het is begonnen als een klein nieuwsblog. International News Company (INC) groeide, mede door samenwerking, door tot een nieuws magazine met tientallen redacteurs en fotografen.

Het huidige INC-Nieuws bestaat uit een georganiseerd team van 78 medewerkers en fotografen. Het design werd begin 2008 vernieuwd, hierbij ook de site. Het klantenbestand werd groter en bekender, persbericht diensten werden verleend aan grote bedrijven. Ook de bezoekers namen massaal toe, tot 2,5 hits per seconde.

INC-Nieuws zet zich in 2009-2010 nog verder in op de exploitatie van video verslagen en exclusiever nieuws. De redactie hoopt op een fijne toekomst en samenwerking met bedrijven en andere media. INC-Nieuws verbeterd zich continu en zal dit ook blijven doen in de toekomst. Het medium is gericht op het verbeteren van burger journalistiek en professionele media journalistiek. Met een toekomstig papieren dagblad in het oog zet INC-Nieuws zijn toekomst plannen goed door. Een ervaren nieuwsmedium ziet een goede toekomst tegemoet.