(Persbericht) INCH reikt Dupont Durf Prijs 2011 uit aan Boosty
Jong bedrijf in foodservice wordt winnaar

Amsterdam, 24 juni 2011 De Dupont Durf Prijs 2011 is uitgereikt aan Boosty. De prijswinnaars Jorik America en Philippe van Wetering mochten woensdag tijdens het INCH event DURF! bij Strand Zuid in Amsterdam de trofee in ontvangst nemen. De jaarlijkse prijs staat voor gedurfd ondernemerschap en het inslaan van nieuwe wegen.

De winnaar Boosty garandeert zijn klanten gezonde creatieve maaltijden met hoge, persoonlijke service. Bij Boosty kan men via internet of op de vestiging smaakvolle salades, sandwiches en sappen bestellen die zorgvuldig worden samengesteld en snel worden geleverd. Er is keuze uit een groot assortiment van dagverse ingrediënten

De overige genomineerden voor de Dupont Durf Prijs 2011 waren Bas Tolmeijer van Apollo Hotels & Resorts, Pieter Aalbers & Diederik Kahrel van Buitengewoon in het Land en Frits Pannekoek & Loek Beeren van The Colour Kitchen. Leden en niet-leden konden hun stem uitbrengen via de website van INCH. Naast de stem van het publiek mocht ook de jury een stem uitbrengen. De jury bestond dit jaar uit Wim Dupont, Xavier Kat, Toon Mans, Michiel van den Berg (winnaar van vorig jaar) en Thijs Buijs.

De trofee van de Dupont Durf Prijs is vernoemd naar erelid Wim Dupont en is ontworpen door Jos Gulikers. Deze unieke award is een waar kunststuk, dat staat voor gedurfd ondernemerschap en het inslaan van nieuwe wegen.

Over INCH
INCH is de Vereniging van Afgestudeerden van Erkende Hoge Hotelscholen. De circa 1.500 leden en donateurs bekleden managementfuncties in de (internationale) horeca en aanverwante bedrijfstakken, zoals de cateringsector, congresorganisaties, toerisme, (horeca-)toeleveranciers, (gezondheidszorg-)instellingen en zakelijke dienstverlening. De pay-off van INCH ´Your network is just an inch away‘˜ geeft goed weer hoe toegankelijk de vereniging is.
Zie voor meer informatie www.inch.nl.