Van 1 t/m 4 oktober 2007 organiseert Industrial TSI samen met de Eclipse Foundation en de Eclipse Training Alliance een
4-daagse Eclipse RCP Boot Camp. De cursus is een must voor de Java ontwikkelaar van deze tijd. Industrial TSI kan  helpen om Eclipse en de Eclipse Toolset eigen te maken.
De Eclipse RCP Boot Camp richt zich op Software Developers met Java kennis die zelfstandig een Eclipse RCP applicatie willen ontwikkelen.
Plug-in development en J2EE backends worden behandeld in een separate traning.Deze Boot Camp dient als fundament voor overige RCP trainingen.Tevens is deze Boot Camp veelbelovend en zeer intensief.Alle topics vindt u op onze website: www.industrial-tsi.com  De cursus zal in het IBM Forum te Amsterdam worden gehouden. Een centraal gelegen locatie, ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Industrial TSI en haar Eclipse partners bieden deze 4-daagse Eclipse RCP Boot Camp aan voor een eenmalige promotieprijs van 990,- Euro in de maand Augustus, vanaf 1 Septmeber 1100,- Euro (excl. BTW). Lunch en gratis parkeervoorziening zijn inbegrepen.  Inschrijven kunt u op via onze website of via www.eclipse.org .bron:Industrial TSI