(Persbericht) Rozendaal, 13 augustus 2010 Op donderdag 9 september tussen 19.30 en 21.45 uur wordt er een gratis informatieve avond gehouden over alle plastisch chirurgische ingrepen en behandelingen welke uitgevoerd worden in Kliniek Klein Rosendael bij Arnhem.

Op deze informatieavond zal plastisch chirurg dr. S. Maas een lezing houden over plastische behandelingen. Onderwerpen die men onder andere kan verwachten zijn;
- operaties in het gelaat (ooglid, S-lift/ Macs-lift en Facelift, eventueel in combinatie met een hals lift, voorhoofdslift en oorcorrectie.
- Informatie over de bij ons gebruikte rimpelopvullers/injectables, botox en Restylane/Juvederm
- operaties ter lichaamscorrectie (zoals (borstvergroting,-lift en -verkleining, buikwand, en liposculpture).
- overmatig zweten.
- genitale chirurgie zoals schaamlipverkleining.
Na afloop van de presentatie krijgen de bezoekers ruimschoots de tijd om vragen te stellen en eventueel een afspraak voor een gratis persoonlijk consult (normaal €57,50) te maken. Vervolgens krijgt men de gelegenheid om het operatiecomplex, de uitslaapkamer en de dagbehandelingruimte te bezoeken.
De avond begint om 19.30 uur en zal tot 21.45 uur duren. Vanaf 19.00 uur staat voor u en/of uw partner, vriend of vriendin de koffie/thee klaar.
Graag aanmelden via 026-3 620 680 of via www.medinova.com.

Meer informatie is te vinden op www.medinova.com of bel de kliniek 026 3 620 680.

Kliniek Klein Rosendael
Rosendaalselaan 30
6891 DG Rozendaal