Status, Visies & Debat m.b.t. de economische ontwikkelingen Nederlandse Gastvrijheidindustrie centraal tijdens ingelaste:

Holland Hospitality Outlook 2009

Wat is de stand van zaken met betrekking tot de Nederlandse Gastvrijheidbranche op dit moment? Wat zijn de verwachtingen voor de toekomst? Wat zijn de visies & tips van de 'kopstukken' binnen de Gastvrijheidbranche? Op donderdag 14 mei wordt het duidelijk in de piste van het 'Staatscircus van Moskou' te Uitgeest. Dan presenteren de toonaangevende marktpartijen in de Nederlandse Gastvrijheidbranche een 'Branche update' op basis van de laatste cijfers en ervaringen.

De aanwezigen worden die middag geïnformeerd over de actuele stand van zaken binnen de Nederlandse Gastvrijheidbranche. Aan bod komen de (laatste) feiten met betrekking tot de economische ontwikkelingen en verwachtingen en de (in reactie hierop) ontwikkelde plannen en activiteiten. Ter afsluiting van dit programma wordt er o.l.v. de 'DebatAcademie' met verschillende 'kopstukken' en de aanwezigen gedebatteerd over de verschillende aannames, visies en voorziene oplossingen. Het doel van de bijeenkomst: op basis van feiten, heldere visies & strategische keuzes te komen tot antwoorden op vragen als:

- Wat is momenteel de werkelijke situatie in de Gastvrijheidbranche?
- Wat ervaren de verschillende partijen en deelsectoren?
- Welke acties/initiatieven zijn inmiddels ondernomen?
- Wat zijn de branche- en marketingorganisaties nog van plan de komende maanden?
- Welke visies, meningen en tips zijn er met betrekking tot de ontwikkeling van 2009 (en 2010)?

De volgende marktpartijen verzorgen op 14 mei een presentatie: Global Refund, Horwath HTL, KHN, NBTC, Recron, Schiphol & VVV Nederland.

"Er zijn, zoals in vrijwel alle bedrijfssectoren in Nederland, ook binnen onze branche veel vraagtekens met betrekking tot de werkelijke stand van zaken en de te verwachten economische ontwikkelingen. Gezien de onderlinge samenhang tussen de deelnemende marktpartijen en ons jaarthema: 'Co-creatie' leek een gezamenlijke- en tussentijdse update ons dan ook zeer nuttig" aldus Hans Poortvliet, managing director van initiatiefnemer HSMAI Nederland.

Voor wie: Iedere 'op actualiteit sturende' professional in de Nederlandse Gastvrijheidbranche.
Wanneer: Donderdag 14 mei 2009
Waar: Staatscircus van Moskou, Uitgeest
Hoe laat: 14.00 - 17.15 (+ afsluitende netwerkreceptie). Ontvangst vanaf 13.30.
Kosten: à¢à¢â‚¬Å¡¬ 25,- p.p. (inclusief: de actuele stand van zaken, heldere visies van prominente Marktpartijen, een prikkelend debat met opiniemakers, koffie/ thee en netwerk/ discussieborrel.)

Inschrijven:
Via www.hospitalityoutlook.nl

Dit programma is geïnitieerd door: HSMAI Nederland in het kader van haar jaarthema: Co-creatie

In co-creatie met: Global Refund, Horwath HTL, KHN, NBTC, Recron, Schiphol, VVV Nederland

Mede mogelijk gemaakt door: Heuvelman sound & vision (Audio Visueel), Parthen (Registratie) TSI Solutions (DebatAcademie)

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular