Eemhof-Nederland, vrijdag 2 oktober 2009 Inger de Jonge - Miss Queen of the World Nederland 2010.

Gekleed in de creaties van het Arubaans Nederlands ontwerpers duo Greg en Cora werd de Miss Queen of the World Nederland 2009 gekozen. Special voor de finalisten hebben de ontwerpers de evening gowns ontworpen voor de ultieme finale ronde.

Op vrijdag 2 oktober 2009, werd de verkiezing van Miss Queen of the World gehouden in Centerparcs Eemhof. Tijdens deze finale werd Inger de Jonge gekozen tot Miss Queen of the World Nederland 2010. Inger zal een jaar lang de titel dragen Miss Queen of the World Nederland.

De andere finalisten: 1st runner up Aletta de Wit, 2nd runner up Sanne Roffel

De titel miss charity werd gewonnen door Charlene Engels. De titel miss popularity ging naar Sanne Roffel.

Dit jaar zal de internationale Miss Queen of the World verkiezing gehouden worden op 3 december 2009 in het grootste hotel van Europa Estrel in Berlijn. Elk jaar gaan de organisatoren op zoek naar een bijzondere locatie. Vorig jaar was de verkiezing op grote hoogte gehouden in de alpen.

Na een week intensief oefenen en gezamenlijk workshops bijwonen vanuit de Eemhof werd met spanning uitgekeken naar de finale. Onder streng toezicht van de deskundige jury bestaande uit o.a.: Milou Verhoeks (organisatie), Miss Switserland Martin (ego cosmetics) Sabine (rosa underwear) Sabrina (seasons) Stephan (miss Holland now) Melanie de Laat (miss) en ontwerpers Cora en Greg van laurisa. De finalisten werden op de volgende onderdelen beoordeeld: bikini ronde, cocktail ronde, dans ronde, evening gown ronde en op de marketing en media skills.

Het programma voorafgegaan aan de verkiezing bestond uit een aantal dagen fotoshoots in bikini en avondkleding. Ook behoorde een fashionshow in Nieuwkoop voor het goede doel als onderdeel van het programma. Verder hebben de finalisten zelf evenementen georganiseerd om de ondernemende kwaliteiten te tonen ten bate van het goede doel.

à¢â‚¬à…“Ik Ben heel blij dat ik de titel mocht winnen in een prachtige creatie van laurisa ! volgens winnares Inger de Jonge.

OVER LAURISA

Laurisa is een Couture label dat zich sinds 2006 heeft gespecialiseerd in
het ontwerpen van mooie vrouwelijke kleding waarbij hoogwaardige materialen
worden gebruikt. Naast het ontwerpen en vervaardigen van kleinschalige collecties ( en haute couture) in opdracht van de klant heeft Laurisa een eigen collectie onder de naam Laurisa Inspired. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel dus betreft het een label in het hogere segment. De collecties worden in kleine oplages vervaardigd waardoor exclusiviteit gewaarborgd is.

Contact informatie:

Laurisa Inspired
Greg Robles de Medina

Tel. +31 (0) 6 16202522
Mail: [email protected]

Website Laurisa: http://www.laurisa.nl

Website: http://blog.laurisa.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular