(Persbericht) Amsterdam 24 augustus 2010 - Makie Vision verkoopt toegangscontrolesystemen. Deze zijn op veel manieren tijd- en geld besparend ten opzichte van de gangbare systemen, zonder op kwaliteit in te leveren. Makie Vision was op zoek naar een innovatief IT-bedrijf met expertise dat hiervoor software kon ontwikkelen en kwam bij Deputy IT uit.

Veel bedrijven maken gebruik van toegangscontrole. Gedacht kan worden aan slagboomtoegang met uitrijkaarten, toegangspoortjes bij scholen, ziekenhuizen of grote organisaties door middel van bijvoorbeeld een tourniquet.

Huidige toegangscontrolesystemen staan vaak op zichzelf, waardoor het tijdrovend is om koppelingen te maken met andere systemen. Bovendien kosten ze veel geld doordat dure softwarepakketten en licenties aangeschaft moeten worden. Om deze ingewikkelde pakketten naar eigen wens in te richten zijn vaak kostbare trainingen nodig. Makie Vision had het idee dat dit beter en goedkoper kon en ontwikkelde een toegangscontrolesysteem met een compleet andere insteek.

De toegangscontrole van Makie Vision is innovatief en kent vele voordelen ten opzichte van de gangbare systemen. Makie Vision voorziet iedere toegangspoort van een vast IP-adres en een uniek MAC adres. Dit systeem communiceert rechtstreeks met de Active Directory binnen het Windowssysteem.

Dit houdt in dat de toegangscontroles niet op zichzelf staat, maar dat het aangesloten is op het bestaande netwerk, hierdoor kunnen aanpassingen ook op het netwerk gedaan worden. Er kunnen eenvoudig koppelingen gemaakt worden met andere systemen. Gedacht kan worden aan koppelingen met het brandalarm, tijdsregistratie, salarisverwerking of registratie van verzuimuren of vakantiedagen. Een bijkomend voordeel is dat personeelsleden niet apart ingevoerd hoeven worden. Deze kunnen ingeladen worden uit andere systemen en bestanden, de nieuwe gegevens worden vervolgens direct ingelezen en herkend. Het gebruik van het nieuwe systemen is extreem eenvoudig en volledig naar eigen wens in te richten. Trainingen zijn niet nodig, dit bespaart veel tijd en geld. Daarbij hoeven geen dure softwarepakketten en licenties meer aangeschaft te worden.

De hardware is voorzien van alle wettelijke Europsese keuringen zoals een CE/EMC keuring. Hiervan krijgen klanten bij oplevering een schriftelijke verklaring overhandigd.

Over Deputy IT

Deputy IT is een energiek bedrijf met een persoonlijke aanpak, gevestigd in Amsterdam. Deputy IT is gespecialiseerd in het aandragen en uitvoeren van IT-oplossingen op basis van specifieke wensen van de klant. Naast het ontwikkelen van software voor toegangscontrolesystemen realiseert het bedrijf IT oplossingen en houdt het zich bezig met consultancy op het gebied van Business Intelligence, Competitive Intelligence en Web Intelligence.
Meer informatie over Deputy IT kunt u vinden op www.deputyit.com

Over Makie Vision B.V.

Makie Vision BV is een landelijk opererende, dynamische en vooral ambitieuze organisatie. Ze is altijd op zoek naar innovatieve oplossingen.

Makie Vision is fabrikant van o.a. Toegangscontrole & tijdregistratiesystemen op basis van IP/AD Technologie. Verder realiseert Makie Vision in samenwerking met Deputy IT o.a. softwarekoppelingen met ERP en CRM pakketten.

Meer informatie is verkrijgbaar op de website van Makie Vison:
www.makievision.nl