Rotterdam, 2 juni 2010. Fujinon en MSS Military Security Solutions gaan in Nederland professionele verrekijkers leveren.

De Fujinon verrekijkers zijn uniek vanwege unieke details zoals (gyroscopische) beeld stabilisatie, nachtzichtcapaciteit, speciale coatings voor heldere en scherpe beeldvorming en zeer robuuste mechanica. De Fujinon verrekijkers behoren tot de standaarduitrusting van diverse marines, lucht- en landmachteenheden, (speciale) politie-eenheden en beveiligingsbedrijven.

MSS Military Security Solutions neemt in Nederland als à¢â‚¬Å“official Fujinon partner for the miltary an law enforcement marketà¢â‚¬ de distributie voor haar rekening en richt zich o.a. op militaire, politie- en beveiligingsorganisaties.

Derk Wisman van MSS Military Security Solutions: à¢â‚¬Å“Wij kunnen met deze verrekijkers in diverse behoeftes voorzien. Het assortiment is namelijk zeer divers en varieert van zeer betaalbare mechanische gestabiliseerde verrekijkers tot en met zeer geavanceerde gyroscopisch gestabiliseerde nachtzichtapparatuur. Zo kunnen wij commerciële beveiligingsorganisaties van dienst zijn. Maar ook gespecialiseerde leger- en politie-eenhedenà¢â‚¬.

De Fujinon verrekijkers zullen in Nederland te zien zijn op de Internationale Vakbeurs voor Politie, Justitie, Defensie en Security op 22, 23 en 24 juni te Gorinchem.