Reuver, 18 augustus 2009

De Jalema DiFyClip is een flexibel hechtmechaniek dat niet alleen papieren bundelt, maar ook alle bijbehorende digitale bestanden aan het dossier toevoegt. De innovatieve DiFyClip (JalemaClip 2.0, zeg maar) combineert alle bekende voordelen van de JalemaClip met een in het dekplaatje geïntegreerd USB-opslagmedium met een capaciteit van 2 of 4GB.

Alle info in à©à©n dossier bij de hand
In het dagelijks (kantoor)leven gaan papieren en digitale informatie hand in hand. De stukken op papier, de bijbehorende presentatie op het scherm. Het fysieke dossier in een map, de bijbehorende foto´s, designs of CAD-tekeningen op de harde schijf. Dat werkt prima, behalve als u een presentatie buiten de deur verzorgt, een handout uitreikt na een seminar of een lijvig rapport archiveert. Met de Jalema DiFyClip hebt u in zulke situaties à¡lle informatie digitaal en fysiek in à©à©n dossier bij de hand.

Ideaal
De Jalema DiFyClip is de perfecte oplossing om tekeningen, foto's, rapporten, designs, presentaties en grote digitale bestanden met de bijbehorende fysieke documenten in à©à©n dossier op te slaan.
Ideaal voor architecten, advocaten, makelaars, reclamebureaus en organisatiebureaus en alle andere organisaties die hun zaken soepel en professioneel willen presenteren.

Veelzijdig inzetbaar
In het huidige informatietijdperk is overzicht een groot goed. In de beperking toont zich de meester. Ook daarbij helpt de Jalema DiFyClip. Intimiderend dikke, papierverslindende rapporten stelt u met de DiFyClip digitaal ter beschikking, terwijl het papieren deel van het dossier zich concentreert op hoofdzaken: samenvatting, conclusies en aanbevelingen. Alle informatie beschikbaar, toch een opgeruimd gevoel.

Met de fysieke (papieren) inhoud profiteert u optimaal van de traditionele gemakken van de JalemaClip: snel vellen uitnemen en tussenvoegen, bladeren als in een boek, altijd geheel leesbare pagina´s, kopiëren zonder het vel uit te nemen en de perforatiegaten scheuren niet in.

Twee uitvoeringen
De DiFyClip wordt per stuk verpakt. Het dekplaatje, met daarin de USB Flash disk, is beschrijfbaar, zodat de inhoud kan worden aangegeven. De 2GB uitvoering is geel/wit. De 4GB uitvoering is zwart.

Praktijkgeluid
à¢â‚¬à…“Je houdt de informatie à©cht bij elkaar. Bestanden die je op een traditionele USB-stick krijgt aangereikt zet je op je computer en de papieren waar ze bijhoren berg je op. Zelden dat die twee informatiebronnen elkaar weer ontmoeten. Met de Jalema DiFyClip weet je altijd dat je de informatie in het dossier kunt vinden. Dat is efficiënt werken.

Over Jalema
Jalema is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1947 uitgegroeid is tot à©à©n van de grootste producenten van professionele archiefsystemen in Europa. Jalema ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve en duurzame producten en diensten die alles te maken hebben met opbergen en terugvinden van documenten en het organiseren van de werkplek. De Jalema mappen worden geproduceerd uit karton dat voldoet aan het PEFC-keurmerk en de internationale norm ISO 9706.

Kijk voor meer informatie op de website: http://www.jalema.com

Website: http://www.jalema.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular