Rotterdam, 17 mei 2010. Yukon Advanced Optics, ‘˜s werelds grootste producent van nachtzichtapparatuur en MSS Military Security Solutions gaan in Nederland Pulsar nachtzichtkijkers en richtmiddelen leveren. De Pulsar nachtzichtapparatuur is ontwikkeld voor de veeleisende professionele gebruiker, van beveiligingsbedrijf tot en met anti-terreur eenheid.

MSS Military Security Solutions neemt in Nederland als à¢â‚¬Å“official Pulsar partnerà¢â‚¬ de distributie voor haar rekening en richt zich o.a. op militaire, politie- en beveiligingsorganisaties.

Derk Wisman van MSS Military Security Solutions: à¢â‚¬Å“De toenemende professionalisering van terrorisme en criminaliteit vraagt om continue innovatie van de bestrijding hiervan. De Pulsar producten zijn technisch hoogstaand en bijzonder onderscheidend. Door gebruik te maken van deze apparatuur verkrijgt de gebruiker een belangrijke voorsprong op de dreigende partijà¢â‚¬.

De Pulsar producten zullen voor het eerst in Nederland te zien zijn op de Internationale Vakbeurs voor Politie, Justitie, Defensie en Security op 22, 23 en 24 juni te Gorinchem.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular