Enschede 1 april 2011. De social media site Stor-I toont vanaf vandaag haar verbeterde webdesign. Door het nieuwe uiterlijk is het voor een nieuwe bezoeker sneller duidelijk waar de site voor staat, namelijk het opslaan en delen van persoonlijke verhalen, gekoppeld aan tijd en plaats. Daarnaast zijn de mogelijkheden om verhalen te delen via diverse social networking sites, waaronder Facebook, Hyves en Twitter, sterk uitgebreid.

Over Stor-I.com:
Stor-I is een unieke website, omdat het de verhalen van haar gebruikers koppelt aan tijd en plaats. Bovendien toont de site verhalen van meerdere gebruikers tegelijk en niet afzonderlijk zoals op andere social media sites en vooral blogs. Doordat deze twee aspecten dan ook nog samenkomen op een timemap, ontstaan interessante verbanden die op geen andere site zo tot hun recht komen.

Stor-I maakt gebruik van een zogenaamde timemap. De timemap is opgedeeld in een tijdsdeel en een mapdeel. Beide delen kunnen met de muis worden bewogen. Op de map en in de tijdsbalk worden verhalen getoond die bij die tijd en plek horen. Een verhaal kan worden geopend door op de titel in de tijdsbalk of op het ballonnetje in de map te klikken.

Stor-I.com wil tot een enorme verzamelplaats van persoonlijke verhalen groeien. Inspirerende verhalen, Lessons learned, getuigenverslagen van nieuwsgebeurtenissen, vakantiebeschrijvingen, algemene verhalen en nog veel meer. Gebruikers kunnen verhalen lezen, er op reageren, ze beoordelen en natuurlijk hun eigen ervaringen en verhalen toevoegen.

----------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie (informatie niet bedoeld voor publicatie):
Dit is een origineel persbericht.
Voor meer informatie mail naar [email protected].

Website: http://www.stor-i.com

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular