Met de innoXplore iX-B24 Universal A2DP enabled Stereo Audio Bluetooth Adapter Dongle 3.5mm Audio Jack voorziet u 'niet Bluetooth' apparaten in een handomdraai van Bluetooth functionaliteit. U plugt de innoXplore iX-B24 eenvoudigweg in de 3.5mm audio/koptelefoon uitgang van uw stereo apparaten als iPods, PC's, MP3 spelers, (draagbare) stereo installaties, TV's, Navigatie systemen etc. Vervolgens koppelt u uw Bluetooth Stereo Headset simpel met de iX-B24 en kunt u draadloos en Plug & Play genieten uw favoriete muziek of films. De iX-B24 is voorzien van een elegante en stijlvolle compacte witte behuizing.

Geniet draadloos van uw favoriete muziek en films

Voorzie uw audio apparatuur eenvoudig van draadloze functionaliteit
Middels de innoXplore iX-B24 rust u uw apparatuur snel en eenvoudig uit met draadloze Bluetooth functionaliteit. Zo kunt u met de tussenkomst van de iX-B24 in een straal van 10 meter muziek beluisteren van bijvoorbeeld uw MP3 speler of Audio installatie op een Bluetooth stereo headset.
U hoeft uw draagbare audio apparaat niet langer in huis bij u te dragen. De iX-B24 verlost u van bedrade hoofdtelefoons. Kortom geen kabel wirwar meer bij het beluisteren van uw favoriete muziek of films.

Additionele product specificaties en meegeleverde toebehoren
De compacte afmetingen van het apparaat bedragen (LxBxH): 60x24x9mm bij een gewicht van slechts 25gr. Het toestel is voorts uitgerust met een interne batterij van 140mAh, welke garant staat voor een achtereenvolgende operationele tijd van ca. 7-10 uur. De batterij kan bijgeladen worden via een USB poort of middels de meegeleverde EU netlader. De innoXplore iX-B24 is voorzien van een 3.5mm audio plug en heeft een draadloos Bluetooth bereik van ca. 10 meter. De leveringsomvang bestaat uit een USB netlader (EU type), USB laad kabel, Gebruikershandleiding.

innoXplore International Co.
innoXplore International Co. stelt zich ten doel om met regelmaat sterk innoverende IT producten aan de markt te introduceren. Hiermee tracht de organisatie invulling te geven aan haar slogan 'eXploring the latest innovations'. Een optimale Prijs -/kwaliteit verhouding en gadgets conform de laatste technologie standaarden zijn de belangrijkste leidraden in de product strategie van innoXplore. Men werkt hoofdzakelijk met fabrieken in Azië.

De innoXplore iX-B24 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs bedraagt € 39,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl of www.innoxplore.com

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de innoXplore iX-B24 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected] © '07 DigiTrading.nl. All rights reserved.