(Persbericht) Met de komst van de innoXplore iX-B26 is het mogelijk om bijvoorbeeld vanaf een iPhone of iPad draadloos muziek (audio) te streamen naar een stereo installatie of televisie. Met de telefoon in de hand kunt u vanaf uw luie stoel favoriete tunes opzetten die op uw mobiele apparaat opgeslagen staan. Voorts kan de innoXplore iX-B26 tevens gebruikt worden om audio te streamen vanaf een geluidsinstallatie of TV naar een Bluetooth koptelefoon. Zodat u kunt genieten van films of muziek, zonder uw huisgenoten te storen in hun nachtrust. Tegelijkertijd kunnen andere mobiele apparaten bijgeladen worden via de USB uitgang op de iX-B26. De innoXplore iX-B26 werkt met alle mobiele apparaten welke het A2DP protocol ondersteunen.

Geniet geheel draadloos van uw favoriete muziek

innoXplore iX-B26 gebruiken als audio transmitter (zendstation)
In deze modus kan de iX-B26 audio van praktisch elk apparaat met een 3.5mm audio aansluiting verzenden naar een Bluetooth hoofdtelefoon. De audio bron kan zijn MP3 speler, CD/DVD speler, Laptop, PSP, Desktop PC, PDA, Apple iPod etc.

innoXplore iX-B26 gebruiken als audio receiver (ontvangst station)
Indien de iX-B26 in de ontvangst modus gebruikt wordt, kan het apparaat eenvoudigweg aangesloten worden aan de Line-in of Aux poort van een stereo installatie. Hierna pairt u uw iPhone, iPad of ander met A2DP uitgerust Bluetooth apparaat met de iX-B26. Vervolgens streamt u moeiteloos muziek van uw mobiele apparaat naar uw HiFi installatie. Zodat u kunt genieten van tunes op uw mobiele apparaat met spatzuivere geluidskwaliteit.

Beknopte specificaties
Deze noviteit is uitgerust met Bluetooth functionaliteit A2DP (Advanced Audio Distribution Profile). Het apparaat heeft een bereik van ca. 10-15 meter (zonder obstakels). De USB poort heeft een laadvermogen van 5V. In de doos vindt u een afneembare EU type plug en een audio kabel set (3.5mm 3.5mm en 3.5mm naar RCA).

innoXplore Int. Co.
Het in Hongkong gevestigde innoXplore Int. Co. stelt zich ten doel om met regelmaat sterk innoverende IT producten op de markt te brengen. Hiermee tracht de organisatie invulling te geven aan haar slogan 'eXploring the latest innovations'. Recentelijk introduceerde innoXplore een uitgebreide Apple accessoire lijn. Een optimale prijs -/kwaliteit verhouding en gadgets conform de laatste technologie standaarden zijn de belangrijkste leidraden in de product strategie van innoXplore.

De innoXplore iX-B26 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs bedraagt € 59,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl of www.innoxplore.com

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de innoXplore iX-B26 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected] © '07 DigiTrading.nl. All rights reserved.