De innoXplore iX-G25 Plug 'n Play SD Card Type GPS Photo Locator is de meest gebruiksvriendelijke PhotoTagging gadget in zijn soort. Dankzij zijn Micro SD Card sleuf, kan het apparaat naar wens en behoefte van zijn gebruiker uitgebreid worden. Een groot voordeel ten opzichte van andere Photo Locators is voorts dat de iX-G25 geen USB drivers of configuratie software vereist. Het apparaat werkt geheel Plug and Play! De vastgelegde data kan gebruikt worden met vrijwel alle gratis GeoTagging en populaire (online) web album services zoals Locr en Picasa.

Logt afgelegde routes en foto locaties op een Micro SD kaart, Platform onafhankelijk (OSx)

Betrouwbare, gebruiksvriendelijke en Plug & Play, geheel platform onafhankelijk (OSx)
PhotoTagging wordt kinderspel voor iedere recreatieve of professionele fotograaf. Plug de iX-G25 eenvoudigweg in uw PC en het apparaat zal herkend worden als verwijderbaar massa opslag apparaat. Hierdoor is deze unieke gadget geheel (Operating System) Platform onafhankelijk (OSx). Middels de meegeleverde en zeer gebruiksvriendelijke Locr GeoTagging software is het kinderspel om uw foto´s van exacte GPS locatie data te voorzien. Zodat u nooit meer vergeet waar u betreffende foto´s heeft genomen.

Wat is Geo-/ofwel PhotoTagging precies?
Het steeds populairder wordende PhotoTagging is een vernuftige techniek die het mogelijk maakt om geografische gegevens te koppelen aan foto´s, video´s en andere media. Middels het synchroniseren van de (satelliet) systeemtijd van de iX-G25 met die van uw Digitale camera, kan er een link gemaakt worden tussen foto en GPS locatie. Iedere digitale foto (JPEG, TIFF) heeft een klein onzichtbaar blokje gegevens, genaamd EXIF (Exchangeable Image File Format) informatie. Deze kan bijvoorbeeld gegevens over de digitale camera (merk en model) bevatten en data over sluitertijd en belichting. En met de komst van PhotoTagging ook de GPS positie op het aardoppervlak. Er wordt feitelijk een label (Tag) geplaatst met GPS informatie in het EXIF informatieblok van een digitale foto. Met GPS informatie gelabelde foto's kunnen gebruikt worden met vrijwel alle populaire (online) web album services zoals Locr en Picasa.

Additionele product specificaties en meegeleverde toebehoren Het compacte en handzame apparaat ondersteunt Micro SD tot max. 2 GB. Op 1 GB kunnen tot ca. 6 miljoen locaties opgeslagen worden. Dankzij de interne Li-ion batterij van 1100 mAh, kan het apparaat tot ca. 24 uur achtereenvolgend gebruikt worden op een volle batterij lading. Voorts beschikt de iX-G25 over een energie besparende functionaliteit, waarbij het zichzelf automatisch kan uitschakelt indien er geen beweging gedetecteerd wordt. Het gelogde tekst data bestandsformaat omvat: lengte graad, breedte graad, hoogte, tijd, snelheid en richting. De afmetingen bedragen (LxBxD) 65,3 x 42,6 x 18,4 mm bij een gewicht van slechts 58 gram (inclusief batterij). De iX-G25 wordt geleverd inclusief 2 GB Micro SD kaart, USB kabel, auto lader en een CD met Locr PhotoTagging software.

Voor wie kan de innoXplore iX-G25 een uitkomst zijn?
De beoogde gebruikers groep van dit innovatieve GPS apparaat is zeer uitgebreid, om enkele voorbeelden te noemen:

- Mensen die orde willen scheppen in hun steeds sneller groeiende digitale foto verzameling.
-(Vakantie-/Natuur-/Onroerend goed) Fotografen die de locatie van foto´s willen vastleggen.
- Reizigers die hun routetrack tastbaar willen maken op het beeldscherm van de computer. En foto locaties willen kunnen vastleggen.
- Zakelijke gebruikers (rittenstaten, routeplayback afgelegde routes werknemers en wagens).
- Een ieder die het leuk vindt om online foto´s te delen ´live´ vanaf een vakantie bestemming of na terugkeer van een trip van achter de computer thuis.

De innoXplore iX-G25 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs bedraagt à¢à¢â‚¬Å¡¬ 97,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de innoXplore iX-G25 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © '07 DigiTrading.nl. All rights reserved.

Website: http://www.digitrading.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular