De innoXplore iX-G78 Mini GPS Guider is voorzien van krachtige en vernuftige Track-Back functionaliteit. Hiermee vindt u de weg naar iedere opgeslagen locatie eenvoudig terug. Hierbij kunt u denken aan de locatie van uw geparkeerde auto of de locatie van uw hotel. Maar bijvoorbeeld ook aan de locatie van het laatste metro -of busstation waar u laatstelijk was uitgestapt. Aan de hand van de duidelijke pijl richting aanduiding op het kleuren LCD scherm van de iX-G78, verkleint u de kans op vervelende dwaaltochten in vreemd gebied tot nihil. Dit gebruiksvriendelijke zakformaat apparaat kan daarnaast nog veel meer.

Vind feilloos de weg terug naar elke opgeslagen locatie!

Betrouwbaar en Multifunctioneel, een uitkomst voor iedere wandelaar
Naast betrouwbare richting aanduiding, geeft de Track-Back functionaliteit ook de hemelsbrede afstand aan naar de geselecteerde opgeslagen locatie. Op deze manier weet u te aller tijde waar u tijdens uw wandeltocht aan toe bent. Voorts beschikt de iX-G78 over praktische functionaliteiten als Stopwatch, Stappenteller, Afgelegde Afstand indicatie, Snelheidsmeter en e-Kompas. Dit maakt de
iX-G78 de ideale gadget voor een ieder die graag wandelt in een vreemd gebied. Of het nu gaat om een wandeling in de stad of een voet tocht in natuurgebied.

Voor een ieder die een hekel heeft aan nutteloze dwaaltochten
Het apparaat is bijzonder gebruiksvriendelijk en zeer eenvoudig te bedienen. Het opslaan van een locatie gebeurt met een druk op de knop. Er kunnen icoontjes toegekend worden aan de diverse opgeslagen locaties. U kunt vervolgens eenvoudig selecteren naar welke opgeslagen locatie u wilt terug navigeren. De pijl aanduiding wijst u feilloos de weg terug naar geselecteerde opgeslagen locatie. Het apparaat kan maximaal 10 locaties voor u opslaan in zijn interne geheugen.

Belangrijkste toepassingen
- Compact en eenvoudig mee te nemen, inclusief praktisch nekkoord.
- Stabiele en krachtige locatie terugvind functie op elk gewenst tijdstip.
- Eenvoudige bediening, sla locaties op of start de terugvind functie naar de laatste opgeslagen locatie met een druk op de knop.
- Kan gebruikt worden als elektronisch kompas.
- Geschikt voor een ieder in een vreemde stad of onbekend gebied.
Tevens geschikt voor gebruik door kinderen of ouderen die sneller verdwaald raken.

De overige producteigenschappen op een rijtje
Het apparaat is voorzien van een 1.44 CSTN kleuren display. De achtereenvolgende operationele tijd bedraagt meer dan 5 uur bij een stroomverbruik van 30-33mA. Voorts is de iX-G78 voorzien van een geïntegreerde oplaadbare 3.7V lithium batterij. Door middel van een uitschakel mogelijkheid van de batterij kan de levensduur hiervan aanzienlijk worden verlengd. Het compacte apparaat heeft de volgende afmetingen: 64 x 45 x 12 mm. Inbegrepen in de Blistercard verpakking: GPS Guider & Locatie Vinder, Nekkoord, Gebruikershandleiding (NL ENG).

De innoXplore iX-G78 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De advies verkoopprijsprijs bedraagt à¢à¢â‚¬Å¡¬ 69,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is beschikbaar op: www.digitrading.nl of op www.innoxplore.com.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de innoXplore iX-G78 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.

Website: http://www.digitrading.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular