(Persbericht) Een van de meest gedownloade Applicaties voor de iPhone, zijn spellen. Het nadeel van het spelen van games op een iPhone is dat dit veel batterij capaciteit vergt. Dit is een van de redenen waarom innoXplore de iX-M20 Game Consoler met geïntegreerde back-up batterij op de markt brengt. Deze Game Controller ligt heerlijk in de hand bij het spelen van spelletjes op een iPhone. De siliconen grepen sluiten perfect aan bij de bewegingssensor van uw iPhone. Zo beleeft u de optimale iPhone gaming experience. De in de iX-M20 geintegreerde 2000mAh lithium batterij, laadt bovendien uw iPhone bij. Zo kunt u ongestoord gamen, zonder het risico te lopen dat u al snel niet meer telefonisch bereikbaar bent vanwege een lege batterij.

De ultieme Gaming experience voor iPhone gebruikers

De features van de innoXplore iX-M20 in vogelvlucht:
à¢â‚¬¢ Silicone grepen welke perfect in de palm van de hand liggen
à¢â‚¬¢ Spelen van spellen terwijl de iPhone (zonder laadsnoeren) wordt bijgeladen
à¢â‚¬¢ Ingebouwde 2000mAh Lithium batterij
à¢â‚¬¢ Rug standaard, waarmee de Game Controller als bureau standaard gebruikt kan worden voor het bekijken van foto‘˜s en video's
à¢â‚¬¢ 2 Kanaals HiFi Speakers 1.5W
à¢â‚¬¢ Microfoon output
à¢â‚¬¢ Mini USB input (kan tevens andere apparaten laden zoals bijvoorbeeld: mobiele telefoons, GPS, iPod touch etc.)
à¢â‚¬¢ Voorbereid voor koppelen op gangbare auto -/ fiets houders

innoXplore Int. Co.
Het HongKongneze innoXplore Int. Co. stelt zich ten doel om met regelmaat sterk innoverende IT producten op de markt te brengen. Hiermee tracht de organisatie invulling te geven aan haar slogan 'eXploring the latest innovations'. Recentelijk introduceerde innoXplore een uitgebreide Apple accessoire lijn. Een optimale prijs -/kwaliteit verhouding en gadgets conform de laatste technologie standaarden zijn de belangrijkste leidraden in de product strategie van innoXplore.

De innoXplore iX-M20 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs bedraagt € 59,95 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl of www.innoxplore.com

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de innoXplore iX-M20 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected] © '07 DigiTrading.nl. All rights reserved.