(Persbericht) Middels de innoXplore iX-M35 Connection Kit wordt het kinderspel om foto's te bekijken op een iPad. Foto's kunnen rechtstreeks via een camera of via een SD kaart weergegeven worden in het beeldscherm van de iPad. Deze Connection Kit ondersteunt standaard foto bestand indeling formaten als JPEG en RAW. Voorts wordt ook een extern toetsenbord ondersteunt alsmede het overdragen van foto's via een USB flash disk naar een iPad. De iX-M35 werkt geheel plug & play en kan direct in de data poort van de iPad geplugd worden. Zonder dat hierbij de installatie van additionele software benodigd is.

Bekijk in een handomdraai foto's op uw iPad

De iX-M35 beschikt over 2 aansluit mogelijkheden
1. USB interface: Nadat de iX-M35 Connection Kit in de iPad geplugd is, kan hierop een digitale camera of iPhone (met uitzondering van de iPhone3G) aangesloten worden via een USB kabel. Anderzijds is het mogelijk om foto‘˜s te importeren vanaf een USB Flash Disk naar de iPad. Voorts kan op de USB interface tevens een extern toetsenbord aangesloten worden.
2. SD Card reader interface: Nadat de iX-M35 Connection Kit in de data poort van de iPad geplugd is, kan er een SD kaart in de Connection Kit geplaatst worden, zodat de foto's vanaf de SD kaart rechtstreeks op de iPad bekeken kunnen worden.

innoXplore Int. Co.
Het in HongKong gevestigde innoXplore Int. Co. stelt zich ten doel om met regelmaat sterk innoverende IT producten op de markt te brengen. Hiermee tracht de organisatie invulling te geven aan haar slogan 'eXploring the latest innovations'. Recentelijk introduceerde innoXplore een uitgebreide Apple accessoire lijn. Een optimale prijs -/kwaliteit verhouding en gadgets conform de laatste technologie standaarden zijn de belangrijkste leidraden in de product strategie van innoXplore.

De innoXplore iX-M35 2 in 1 Photo Viewing iPad Connection Kit is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs bedraagt € 29,95 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl of www.innoxplore.com

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de innoXplore iX-M35 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected] © '07 DigiTrading.nl. All rights reserved.