Op 8 mei 2010 gaat de 8e OPC Kaaienloop van start. Wij doen er als organisatie, samen met onze sponsoren wederom alles aan om de OPC Kaaienloop tot een groot succes te maken. Ook dit jaar wordt weer gelopen voor een goed doel. De opbrengst van de 8e OPC Kaaienloop zal dit jaar gaan naar ´Stichting Pim‘˜.

Stichting Pim biedt kinderen met een meervoudige beperking een veilige vertrouwde woonomgeving aan, waar warmte en gezelligheid ervaren worden. Zo‘˜n zorgwoning is gerealiseerd aan de Bavelstraat in Dorst waar nu 8 kinderen wonen. Er is veel begeleiding en ruimte voor individuele ontwikkeling van de kinderen. Kijk voor meer informatie op: www.stichting-pim.nl.

De loop op 8 mei zal gaan over het inmiddels vertrouwde parcours van 2,5 km door het centrum van Oosterhout en door het Stadspark. Deze ronde dient twee of vier keer afgelegd te worden, voor respectievelijk de 5 km en de 10 km. De 5 kilometer, die opgenomen is in het Regio 13 ZLM wegcircuit, start om 18:15. De start van de 10 kilometer is om 19:00. Voor aanvang van de 5 km is er voor de jeugd gelegenheid om deel te nemen aan een loop over 1 of 2 km. De Jeugd t/m 11 jaar loopt een ronde en de jeugd van 12 t/m 15 jaar loopt 2 ronden. De jeugdlopen starten om respectievelijk 17.15 uur en 17.30 uur en lopen hun wedstrijd op een apart uitgezet parcours door het stadspark. Al met al reden genoeg om 8 mei vrij te houden in de agenda en u alvast in te schrijven.

Voorinschrijven is nu al mogelijk, maar ook op de wedstrijddag zelf kan men nog tot 30 minuten voor de start van elke afstand na-inschrijven.

Alle informatie over het online inschrijven vindt u op onze website www.kaaienloop.nl