Organisaties kunnen tot 22 mei met een praktijkcase meedingen naar een Gouden Factuur

Arnhem, 3 mei 2010 De inschrijvingstermijn voor de Gouden Facturen-competitie is verlengd. De verlenging is het gevolg van de onlangs aangepaste datum van het Factuurcongres, dat op maandag 7 juni in Eindhoven plaatsvindt. Tot 22 mei is het voor organisaties mogelijk om zich met een praktijkcase in de kijker te spelen van het publiek en om een nominatie te verdienen die kans maakt op opvolging van de winnaars van 2009: Rotaform Document Services, AFAS en Factuursturen.

De vaandeldragers op het gebied van elektronisch factureren en factuurautomatisering verdienen een beloning voor hun inspanningen en praktijkervaringen. Voor dat doel zijn in 2008 de ´Gouden Facturen‘˜ in het leven geroepen. De hoofdcategorieën zijn B2C E-factureren, B2B E-factureren en B2B Factuurautomatisering en Online Factureren. Daarnaast wordt er op 7 juni een Publieksprijs uitgereikt.

Beoordeling
Een deskundig en onafhankelijk panel gaat zich buigen over de inzendingen van organisaties die voor 22 mei hun praktijkvoorbeeld hebben ingestuurd. De jury beoordeelt de praktijkvoorbeelden welke betrekking hebben op een klantcase.

De drie juryleden zijn Jan Kloeze, hoofdredacteur van Vip/Doc, het magazine voor de documentspecialist; Paul Oude Luttighuis, consultant en researcher bij Novay en Stef Spaan, senior consultant en het aanspreekpunt voor het onderwerp e-factureren bij GS1 Nederland.

Nominaties
Alle inzendingen worden op de website van de Gouden Facturen geplaatst waar het voor het publiek tot uiterlijk 22 mei mogelijk is haar stem uit te brengen op de praktijkcase van haar voorkeur. Uit de beoordeling en de online stemming komen de genomineerden voort, die hun case op het Factuurcongres in een korte pitch presenteren ten overstaan van de jury en het voltallige publiek in het Evoluon.

Iedere organisatie met een klantcase rondom e-factureren en factuurautomatisering wordt van harte uitgenodigd kosteloos deel te nemen. Tot 22 mei is de kosteloze inschrijving voor organisaties mogelijk.

Meer informatie is te lezen op www.goudenfacturen.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter Kwant (communicatie).
Factuurwijzer
Westervoortsedijk 50 | 6827 AT ARNHEM
+31 (0)26-3214607 | www.factuurwijzer.nl | [email protected]