Nieuw management team InSearch vergroot slagvaardigheid

Utrecht, 19 mei 2008 – InSearch, het executive search bureau met de focus op commerciële posities binnen de ICT-branche, maakt vandaag officieel bekend dat Sandy Nagelkerken en Gert Groenewoud met terugwerkende kracht per 1 januari 2008 de aandelen hebben overgenomen van Synergy Investment Group. Door de management buy-out verwezenlijkt de nieuwe leiding haar ambitie om door visie, passie en slagvaardigheid het groeiende bedrijf nog nadrukkelijker te positioneren als leider binnen haar vakgebied.

InSearch is al sinds de start van de onderneming succesvol door zich binnen de ICT-branche te specialiseren in commerciële functies, zowel op sales, marketing, management als op directie niveau én de relatie met een grote vaste kern van opdrachtgevers en kandidaten. Naast haar kennis op het gebied van executive search is InSearch ook de partner die trends in de ICT- en arbeidsmarkt signaleert en haar opdrachtgevers hierover adviseert. “Wij constateren een toenemende behoefte aan een partnership in plaats van een klant-leverancier relatie” aldus Sandy Nagelkerken, directeur van InSearch.

Gert Groenewoud, directeur van InSearch: “Op de solide basis die we in de afgelopen jaren gelegd hebben, zetten we de verdere groei van ons bedrijf voort. Door de structurele samenwerking met onze opdrachtgevers en kandidaten te optimaliseren kunnen we blijvende groei en onze leidende positie binnen de executive search markt versterken.  De bewezen aanpak van InSearch, de jarenlange ervaring binnen het ICT-speelveld en een team van specialisten, gaat ervoor zorgen dat we onze groeiaspiraties gaan waarmaken.”

--------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Gert Groenewoud (r) en Sandy Nagelkerken (l), de nieuwe directie van Inserach.

Over InSearch

InSearch, opgericht in 1998, is een professionele dienstverlener die actief is in de ICT-branche. InSearch vult commerciële posities in  bij organisaties die werken in het ICT- speelveld. Door jarenlange ervaring met bedrijven en sales, marketing, management en directie professionals is InSearch daadwerkelijk in staat een optimale match tussen opdrachtgevers en professionals te creëren. Het team bestaat uit ervaren consultants, die de business kennen en beschikken over een uitgebreid ICT-netwerk. Door een excellent aanbod en een werkwijze met oog voor detail worden resultaten optimaal geborgd en is rendement verzekerd. Voor meer informatie: www.insearch.nl.

Over Synergy Investment Group

Synergy Investment Group richt zich op het ontwikkelen, lanceren en faciliteren van zelfstandige ondernemingen in de Human Capital-sector. Sinds 1998 biedt Synergy ondersteuning aan ondernemende en gepassioneerde professionals die een eigen onderneming willen starten. Synergy neemt de financiële risico’s voor zijn rekening, adviseert, en geeft de startende ondernemer de ruimte en vrijheid om de nieuwe organisatie uit te bouwen tot een succes. De unieke visie en aanpak van de Synergy Investment Group heeft zijn effectiviteit inmiddels bewezen; in de afgelopen jaren werden met hulp van Synergy al meerdere succesvolle, nieuwe ondernemingen opgericht. Voor meer informatie: www.synergygroup.nl.

Meer informatie:

Marcommit PR

Roy Roelofs

035 582 27 30

[email protected]