(Persbericht) Nijmegen, 23 november 2010 - Aia Software, producent en ontwikkelaar van intelligente documentcreatie-oplossingen, maakt volledige integratie van het ITP Document Platform in het Microsoft SharePoint 2010 Platform en met Microsoft Office Web Apps mogelijk. Deze integratie biedt gebruikers een volwaardig correspondentieplatform dat beschikbaar is via de SharePoint-interface. ITP draait op de achtergrond, waardoor gebruikers de SharePoint-omgeving niet hoeven te verlaten om interactief correspondentie, gepersonaliseerde communicatie, formulieren en andere bedrijfsdocumenten te maken. Dit bespaart tijd, verhoogt de efficiëntie en biedt een optimaal geïntegreerde gebruikerservaring. Het ITP Document Platform is de enige correspondentieoplossing die een volledige integratie heeft met SharePoint 2010.

Leon Pillich, CEO van Aia Software: à¢â‚¬Å“SharePoint is een uitstekende keuze als platform voor documentbeheer en intranettoepassingen. Met elke nieuwe versie evolueren de gebruiksmogelijkheden. De integratie met ITP biedt bedrijven nieuwe mogelijkheden om een optimaal rendement te halen uit hun SharePoint-investering. De combinatie SharePoint en ITP is uniek en maakt dat gebruikers kunnen beschikken over een compleet correspondentiesysteem. Hierdoor is het voor organisaties gemakkelijker om over te stappen op elektronisch documentbeheer en wordt de kracht van geïntegreerde documentcreatie en nabewerking van documenten gecombineerd met de workflow en documentmanagement mogelijkheden van SharePoint.à¢â‚¬

Correspondentie gemaakt met ITP kan worden gearchiveerd, geïndexeerd en geopend met SharePoint, wat de waarde van het platform als systeem voor documentbeheer verder versterkt. Documentgerichte services kunnen aan SharePoint-workflows worden toegevoegd en ITP-functies, zoals de creatie van nieuwe brieven, kunnen probleemloos in de gebruikersinterface van SharePoint worden ingebed. Post-processing activiteiten, zoals printen, pdf-conversie en e-mail, worden automatische server-gebaseerde activiteiten, wat veel tijd bespaart. Het ITP Document Platform kan de uiteindelijke documenten bovendien opslaan in een SharePoint Document Library, waardoor documentcreatie en -beheer gecentraliseerd worden.

Documentbeheer voor alle soorten correspondentie
SharePoint wordt gepositioneerd als bedrijfsplatform voor kenniswerkers voor verschillende informatietoepassingen. Voor veel van deze toepassingen zijn complexe variabele documenten, compliance gereguleerde content en interactieve correspondentie van groot belang. De toevoeging van ITP voor gepersonaliseerde correspondentie biedt SharePoint-gebruikers extra mogelijkheden voor documentgeneratie, die veel verder gaan dan wat standaard tekstverwerkers te bieden hebben. Hierdoor wordt de kloof binnen de documentfunctionaliteit in SharePoint overbrugd en kan documentcreatie voor alle soorten toepassingen, zoals kredietverstrekking bij banken, de verwerking van claims bij verzekeringsbedrijven, facturatie, etc. worden gerealiseerd, zodat gebruikers gepersonaliseerde, interactieve en klantgerichte correspondentie kunnen creëren in een gecontroleerde omgeving.

Demo
Meer informatie over de toegevoegde waarde van de combinatie van ITP met SharePoint is te vinden in de videopresentatie op: http://www.aia-itp.com/en/products/itp-for-sharepoint.html.

----------------

Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde producent van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 1.000 organisaties gebruiken ITP als à©à©n geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië. www.aia-itp.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected]
035-58 22 730

U kunt dit persbericht ook vinden op: http://www.aia-itp.com/nl/nieuws/persberichten/itp-correspondence-software-maakt-voor-het-eerst-documentcreatie-mogelijk-via-sharepoint-2010-content-platform.html.