Kadenza voegt drie vestigingen samen in nieuw bedrijfspand
 
Laren, 1 april 2008 – Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, betrekt op 1 april een geheel nieuwe vestiging in Laren. Deze vestiging vervangt de drie huidige vestigingen van Kadenza in Laren, Eemnes en Amsterdam. Kadenza nam onlangs The Common Factor uit Amsterdam (TCF) over, specialist op het gebied van financiële projecties binnen het marktsegment van institutionele vastgoedbeleggers. Met de nieuwe huisvesting is de integratie met TCF voltooid en profileert Kadenza zich nu ook in de vastgoedmarkt. Daarnaast is Kadenza met dit nieuwe bedrijfspand in staat een sterke autonome groei te faciliteren. Het nieuwe bedrijfspand wordt op 11 april officieel geopend door drs. Elbert Roest, Burgemeester van Laren.

Jeroen Blankendaal, algemeen directeur van Kadenza: “Wij zijn zeer verheugd met dit nieuwe zakenpand. Na een periode van sterke autonome groei en de recente overname van TCF hadden wij behoefte aan één centrale bedrijfsruimte. Wij beschikken nu over voldoende ruimte om onze nieuwe dienstverlening Kadenza Projecties een duidelijke plaats in de organisatie te geven. Met dit pand staat de weg weer vrij om door te groeien en onze opdrachtgevers de ondersteuning te geven die zij verdienen.”
 
Met het nieuwe bedrijfspand aan deEemnesserweg 55 te Laren kan Kadenza haar activiteiten verder professionaliseren en ontplooien. Met ruim 750 m2 en een praktische indeling biedt het pand ruimte aan diverse projectteams die in-house ontwikkelen. Daarnaast heeft de supportdesk, verantwoordelijk voor de ondersteuning en doorontwikkeling van door Kadenza geïmplementeerde Enterprise Intelligence-systemen, nu de beschikking over een eigen plek. Verder zijn er voldoende ruimtes voor opleiding en training van eindgebruikers. Het bedrijfspand is uitgerust om de groei van Kadenza naar ruim 100 specialisten aan het einde van dit jaar te faciliteren. De verhuizing wordt tevens benut om de integratie van de nieuwe TCF- medewerkers snel en efficiënt te laten verlopen.
 
----------------------------------------------------------------
 
Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van het nieuwe bedrijfspand van Kadenza aan de Eemnesserweg 55 te Laren.
 
Over Kadenza
Kadenza is specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza werkt aan vele projecten bij toonaangevende ondernemingen in Nederland, verdeeld over diverse branches: finance, telecom, retail, transport, vastgoed en bestuursorganen binnen de overheid. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 80 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl.
 
Meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035 582 27 30