Naarden, 5 mei 2008 – IntelliStorage, storage-integrator uit Naarden, kondigt een partnership aan met CommVault, aanbieder van oplossingen voor data management. CommVault heeft IntelliStorage per direct benoemd tot Enterprise Partner, op grond waarvan IntelliStorage het product Simpana gaat leveren aan middelgrote en grote organisaties in Nederland. CommVault’s Simpana is een totaaloplossing voor dataprotectie, archivering, replicatie, resource management en informatiemanagement. Met Simpana kan IntelliStorage nieuwe klanten één geïntegreerd en efficiënt platform bieden voor alle functies van datamanagement.

De Simpana Software Suite van CommVault staat voor Singular Information Management. Dit betekent dat Simpana gebruik maakt van één platform voor alle functies voor datamanagement, van back-up en restore tot replicatie, zoekmethodes, archivering en storage resource management. Dankzij de integratie van alle functies voor datamanagement in één platform hoeven organisaties niet meer verschillende producten en systemen aan te schaffen. Alle functies sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor datamanagement voor organisaties minder gecompliceerd en kosten efficiënter is.

 

Andere voordelen van Simpana zijn controle over datagroei en –kosten, versnelde backup en restore, gemakkelijkere data-archivering, maximaal gebruik van tape en disk en de mogelijkheid de benodigde storagecapaciteit vooruit te plannen.

 

Phillip Hyde, Managing Director van IntelliStorage: “Wij zijn graag ‘state of the art’ en willen nu en in de toekomst door blijven groeien. Om dit te realiseren willen wij ons productportfolio uitbouwen en daarnaast aan de vraag vanuit de markt voldoen. De oplossing van CommVault is een nieuwe bouwsteen in ons productportfolio en past bij het type klanten die wij willen aantrekken.”

 

Martin van Roon, Channel Manager Benelux bij CommVault: “IntelliStorage heeft zich geprofileerd als een organisatie die complexe datamanagement uitdagingen kan oplossen voor hun klanten. CommVault Simpana speelt hierbij een belangrijke rol. Onze posities in de markt vullen elkaar goed aan en wij verwachten dan ook veel van de samenwerking met IntelliStorage.”

 

---------------------------------------------------------------------------------

Over CommVault Systems

Beter en effectiever invulling geven aan de huidige en toekomstige behoeften op het vlak van databeheer. Dat is de visie van CommVault. Dit blijkt uit de Singular Information Management-oplossingen voor krachtige databescherming, universele beschikbaarheid en vereenvoudigd beheer van data in complexe opslagomgevingen. De unieke single-platform-architectuur van CommVault biedt organisaties ongekende controle over de kosten en risico’s die met de datagroei gepaard gaan. De softwareoplossingen van CommVault werken op alle niveaus naadloos samen. Hierbij gebruiken de oplossingen dezelfde code en één gemeenschappelijke functieset. Dat resulteert in ongekend krachtige en geavanceerde oplossingen op het vlak van databescherming, archivering, replicatie, zoekmethodes en resource-management. Iedere dag ervaren organisaties opnieuw de ongeëvenaarde efficiency, performance, betrouwbaarheid en controle die alleen CommVault levert. CommVault heeft zijn hoofdkantoor in het Amerikaanse Oceanport, New Jersey. Meer informatie vindt u op www.commvault.com.

 

Over IntelliStorage

IntelliStorage (opgericht in 2001) levert complete oplossingen voor opslag en beschikbaarheid van data en applicaties. Van advies en implementatie tot en met de training en het support. De oplossingen bestaan uit zowel ‘storage systemen’ als ‘managed services’. Daarnaast optimaliseert IntelliStorage haar dienstverlening door de toepassing van SLA management. Hierdoor kunnen ICT-organisaties hun datamanagement processen in hoge mate automatiseren en een optimale beschikbaarheid garanderen. IntelliStorage heeft strategische partnerships met toonaangevende leveranciers van storagesystemen. De ‘managed services’ worden aangeboden via zusterbedrijf Continuity Solutions BV. Het hoofdkantoor van IntelliStorage Solutions B.V. is gevestigd in Naarden. Voor meer informatie, kijk op www.intellistorage.com.     

 

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Voice-pr

Charlene Cloo

035-543 54 94 of 06-467 104 98

[email protected]