(Persbericht) HOUTEN, 1 februari 2011 Interface Search, Headhunter en specialist in executive search, heeft Emile Evertsen als Headhunter aangetrokken. Evertsen gaat de positie van Interface Search in de executive search markt verder versterken. Als Headhunter wordt hij verantwoordelijk voor het werven, selecteren en interviewen van toptalent in de vakgebieden Sales, Consultancy en (Project)Management.

Ruime ervaring in (e)recruitment

Evertsen kent het klappen van de zweep in recruitment. Hij heeft ervaring in het bemiddelen van professionals in Sales, Marketing en Management posities. Evertsen is eerder werkzaam geweest als (senior)-trainer bij Hewlett Packard en als consultant bij Logica CMG.

De laatste jaren was hij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van voornamelijk sales professionals binnen verschillende branches, waaronder Telecom, IT en Farmacie bij VideoRecruitment. De interesse van Evertsen ligt in het gebruik van nieuwe technologie en social media, maar vooral ook het persoonlijk contact met de kandidaten. "Ik probeer altijd de mens achter het CV te zoeken om de beste match te kunnen maken, daar heb ik het meeste plezier in", aldus Evertsen.

Over Interface Search

Interface Search is al 15 jaar actief in het vinden en plaatsen van professionals die uitblinken in hun vakgebied. ´Goede professionals moeten worden gehaald‘˜, volgens Interface Search. De combinatie mens en business maakt het succes binnen elk bedrijf. Immers, succesvolle bedrijven weten de juiste mensen te houden en deze mensen verwachten een goede aanpak. In dat complexe gebied is Interface Search werkzaam.

Over Profsgroep

Profsgroep is dienstverlener op het gebied van personeel en advies. Zij doen single- en multidisciplinaire projecten vanuit zes verschillende gespecialiseerde organisaties. Kijkt u voor meer informatie over Profsgroep en Interface Search op http://www.profsgroep.nl en http://www.interfacesearch.nl. Interface Search is onderdeel van Profsgroep.

Informatie voor de pers

Profsgroep | Interface Search
Yvonne Jansen, Manager Operations
[email protected]