(Persbericht) HOUTEN, 11 juli 2011 Interface Search blijft groeien in 2011. Na de eerdere komst van Emile Evertsen, start Monique Stegehuis per direct als Headhunter. Stegehuis wordt verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces, zowel in Recruitment Process Outsourcing (RPO) als Executive Search projecten.

Ervaring in (e)recruitment

Stegehuis heeft in het verleden ervaring opgedaan in recruitment bij Call2 en Campaign Group, waar zij onder meer de werving van IT-ers, accountants en technici voor haar rekening nam. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor arbeidsmarktcommunicatie en werving via social media voor meerdere tophonderd bedrijven.

Bij Interface Search wordt Stegehuis medeverantwoordelijk voor de invulling van RPO projecten. Belangrijke onderdelen hierin zijn; werving, opzetten en beheren van à¢â‚¬Å“ werkenbijà¢â‚¬- portals voor opdrachtgevers, employer branding, internet marketing en social media.

Over Interface Search

Interface Search is al 15 jaar actief in het vinden en plaatsen van professionals die uitblinken in hun vakgebied. ´Goede professionals moeten worden gehaald‘˜, volgens Interface Search. De combinatie mens en business maakt het succes binnen elk bedrijf. Immers, succesvolle bedrijven weten de juiste mensen te houden en deze mensen verwachten een goede aanpak. In dat complexe gebied is Interface Search werkzaam.

Over Profsgroep

Profsgroep is dienstverlener op het gebied van personeel en advies. Zij doen single- en multidisciplinaire projecten vanuit vijf verschillende gespecialiseerde organisaties. Kijkt u voor meer informatie over Profsgroep en Interface Search op www.profsgroep.nl en www.interfacesearch.nl. Interface Search is onderdeel van Profsgroep.

Informatie voor de pers

Profsgroep | Interface Search
Yvonne Jansen, Manager Operations
[email protected]