Een interface tussen Ultimo IT Service Management software en netwerkinventarisatietool Lansweeper zorgt ervoor dat gescande IT-items uit de Lansweeper database rechtstreeks naar Ultimo worden overgezet. Het betreft computers, monitoren en overige apparaten afhankelijk van de gebruikte Lansweeper versie. De interface levert voordeel op in de zin van dat er altijd een compleet en actueel overzicht aanwezig is uw IT-beheerstool en er kosten en tijd bespaard kunnen worden doordat handmatige invoer van IT-items tot het verleden behoort.

Over Lansweeper en Ultimo
Lansweeper is een netwerkinventarisatietool, die diverse netwerkitems scant en in kaart brengt. Naast een freeware versie is een premium versie beschikbaar met extra functionaliteit.
Ultimo IT Service Management is modulair opgebouwde IT Service Management software voor eenvoudig en uitgebreid IT Service Management conform ITIL. Met Ultimo IT Service Management bent u in staat om diverse IT-processen te managen. Naast IT Service Management is het mogelijk om met Ultimo ondersteuning te geven aan onder andere Facility Management, Maintenance Management en Fleet Management.

Meer informatie
Meer informatie over de interface en de voordelen leest u op http://www.ultimo.net/nl.

Contactinformatie:
Ultimo Software Solutions bv
Roy van Huffelen
0341-423737
[email protected]
Datum plaatsing: 16-07-2010
Bron: http://www.ultimo.net/nl