Wervershoof, 18 juli 2009

Eigenaar Gideon Ras van Interieurbouw 't Steigertje maakt al jaren mooie ontwerpen voor meubelen uitgevoerd in sloophout, steigerhout en andere materialen. Het exclusieve karakter van een deel van de op maat gemaakte ontwerpen verdient een eigen lijn.

Bijzonder samenspel tussen opdrachtgever en ontwerper.
Onder de naam Gideon's Design brengt 't Steigertje hun groeiende collectie bijzondere ontwerpen ter inspiratie samen. De ontwerpen in deze lijn ontstaan vanuit Gideon's unieke visie en vakmanschap op het gebied van houtbewerking en meubelmaken, waarbij hij goed luistert en kijkt naar de wensen en lifestyle van zijn opdrachtgevers. Zo onstaat er bij elke opdracht een uniek ontwerp, van exclusieve materialen, maar ook vaak vervaardigd van hergebruikte materialen zoals sloophout en oude steigerdelen, waardoor betaalbaar design zijn weg naar de woning of het bedrijf van de opdrachtgever vindt.

Standaardcollectie
Naast de unieke ontwerpen van Gideon's Design kan men bij Interieurbouw 't Steigertje ook terecht voor een keur aan meubelen uit de standaardcollectie. Elk meubel wordt op bestelling ambachtelijk en op maat vervaardigd. Voorbeelden zijn onder andere te vinden in het straatmeubilair van Bataviastad, vele strandpaviljoens, restaurants, scholen, sportclubs, winkels en vakantiewoningen.

Interieurbouw 't Steigertje - Gideon's Design is gevestigd in Wervershoof (NH).

--Noot voor de redactie--
Dit is een origineel persbericht
Contact: Lindy Waldeck, tel 0228-543414 / 06-22415487
Website: www.steigerhoutmeubels.nl (ook voor foto's). Voor hogere resolutie foto's kunt u mailen met Lindy via [email protected]

Interieurbouw 't Steigertje
Handelsweg 15
1693 AZ Wervershoof

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular