(Persbericht) (persbericht)
Dordrecht, 11 maart 2011. Op zoek naar kwaliteit, duurzaamheid en goede service? Dan bent u bij Interland techniek aan het juiste adres. Zij brengen sinds kort de, in Duitsland geproduceerde, entreematten op de Nederlandse markt. Interland Techniek is sinds 1952 actief als zelfstandig familiebedrijf op het gebied van entree- en werkplaatsmatten, klimaatbeheersing en buitenluchtroosters. Het belang van de klant staat in al de activiteiten centraal en dankzij hen is Interland Techniek, door de jaren heen, uitgegroeid tot een stabiele, krachtige en betrouwbare partner.

Iedere architect zal beamen dat de entree, de eerste indruk, meewerkt aan het imago van uw bedrijf of instelling. Vieze, versleten matten en vloeren zullen zeker niet meewerken aan een goede eerste indruk. De entreematten van Geggus zijn daar een oplossing voor. Door de stijlvolle uitstraling en goede kwaliteit van de entreematten ziet uw toegangsgebied er altijd verzorgd uit.
De entreematten zorgen voor 80% minder vuilinloop met als positief gevolg dat uw vloer langer meegaat en u kunt besparen op schoonmaakkosten. Door de gemakkelijke manier waarop de entreematten gereinigd kunnen worden, zijn ook de matten duurzaam.

Meer informatie over de voordelen van kwalitatief goede entree- en werkplaats matten is te vinden op www.toegangsmat.nl of u kunt mailen naar [email protected]