In de week van 24 april t/m 2 mei organiseren zes studenten van Study Association RSM Erasmus University (STAR) de International Week Rotterdam 2009 voor de 17e keer. STAR is de studievereniging van de Rotterdam School of Management van de Erasmus universiteit Rotterdam.
In deze week worden 25 studenten uit nagenoeg alle Europese landen en enkele Aziatische landen uitgenodigd om een weekje door te brengen in de bruisende jongerenstad Rotterdam! De organisatoren werken al maanden toe naar de week, om er voor te zorgen dat deze unieke kans om jongeren met verschillende achtergronden en culturen bij elkaar te brengen volledig benut kan worden.
Het is de taak van de commissie om de buitenlandse studenten kennis te laten maken met de Nederlandse cultuur, het bedrijfsleven, sociale gelegenheden en de academische structuren. Er staan daarom ook tal van activiteiten op het programma die ervoor zullen zorgen dat deze week zich zal ontpoppen tot een waar hoogtepunt!

Dit project wordt mede gefinancieerd door Pekoenja, het jongerenfonds van Stichting Kinderpostzegels Nederland.
Pekoenja is in Nederland het eerste jongerenfonds dat individuele jongeren ondersteunt bij het opzetten en organiseren van activiteiten. Voorwaarde is dat de activiteit een reden of een maatschappelijk doel heeft. Het unieke van Pekoenja is dat jongeren zelf geld kunnen aanvragen. Zij hoeven daarvoor geen organisatie in te schakelen of een vereniging op te richten. Dit is in vergelijking met alle andere fondsen in Nederland uniek. De jongeren krijgen uiterlijk binnen zes weken bericht of hun activiteteit wel of niet gefinancieerd wordt.

Voor meer informatie is de helpdesk van Pekoenja elke donderdag vanaf 16.00 uur bereikbaar op 071-5 23 43 55.

Adres: Postbus 199, 2300 AD Leiden
Email: [email protected]
Website: www.pekoenja.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular