Internetbureau Maxdoro heeft een overeenkomst gesloten met Sitecore. Hiermee wordt Maxdoro gecertificeerd partner van deze leverancier van krachtige out-of-the-box Content Management Systemen.

Maxdoro heeft voor Sitecore gekozen vanwege de sterke reputatie van Sitecore in de CMS markt. Sitecore is gebaseerd op .NET technologie en wordt door Microsoft aanbevolen als een van de sterkste Content Management Systemen die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Maxdoro beseft dat een online concept pas succesvol kan zijn met een resultaat dat ingebed is in een flexibele en krachtige CMS omgeving. Sitecore dus. Met Sitecore is de toegankelijkheid en integratie binnen elke publicatieflow gegarandeerd.

Door een samenwerking aan te gaan met Sitecore is Maxdoro in staat haar productportfolio verder uit te breiden en nog krachtiger web oplossingen te bieden aan haar klanten.

Wilt u meer weten over Sitecore of een demonstratie van het systeem, neem dan contact op met Maxdoro, http://www.maxdoro.nl of bel 033 462 77 07.