(Persbericht) PERSBERICHT:

Introductie nieuw middel tegen mondzweertjes: Dag Aft!
Ongemak komt voor bij 20% van de Nederlandse bevolking, vooral tijdens winterdagen

Gorinchem, 21 december 2010 - Vooral jongvolwassenen tussen 20 en 40 jaar hebben last van aften. Aften zijn de bekende zweertjes in de mond en kunnen zeer pijnlijk zijn, tijdens het gure winterweer zijn we er extra vatbaar voor. Vanaf januari 2011 is het middel Dag Aft! verkrijgbaar dat de vervelende pijn binnen 30 minuten drastisch vermindert.

Aften steken vaak de kop op bij verminderde weerstand. Aften zijn pijnlijke zweertjes in de mond van drie tot vier millimeter. Een aft is grijs/wit of geel met een rode ontstoken rand. Veelal ontstaan ze bij een vitamine tekort. Tijdens de gure dagen van het jaar, waarbij onze weerstand stevig op de proef wordt gesteld, hebben veel mensen een tekort aan vitamines. Ook kunnen stress en een slechte mondhygiëne een rol spelen.

Wetenschappelijk onderzoek wees uit dat Dag Aft! helpt bij de verdwijning van aften. Het filmlaagje dat de crà¨me na het aanbrengen geeft, beschermt de aft zodanig dat deze vanuit het zelfherstellend vermogen van de mond kan genezen. Direct na het opbrengen verdwijnt de pijn en de werkzame stof in Dag Aft! zorgt voor een snel herstel van het aangedane weefsel.

Vanaf januari 2011 verkrijgbaar: Dag Aft! zonder doktersrecept verkrijgbaar bij de drogist. Voor meer product informatie kijk op: www.dagaft.nl
(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
HarverPro Interactieve Communicatie & PR
Robert Verhoeven
[email protected]
Tel: 0348-560731

OTC Pharma International B.V.
OTC Pharma International B.V. heeft zich de afgelopen jaren zeer sterk ontwikkeld door het vermarkten van een breed scala aan cosmetica, zelfzorgproducten, geneesmiddelen, voedingssupplementen en natuurlijke (genees)middelen.
OTC Pharma International B.V. is opgericht in Nederland in 1990 en is onder andere bekend van producten van Marcus Rohrer Spirulina en Perskindol. De organisatie heeft inmiddels vestigingen en partners in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Cyprus, Italië, Griekenland, Turkije, Finland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zuid-Afrika, Nigeria, Ghana, het Midden-Oosten en Zuid-Korea.
www.otcpharma.nl