Arnhem, 16 april 2009. Wat nou crisis. Juist in mindere tijden is het belangrijk om te blijven investeren. Er liggen genoeg kansen om te grijpen om als de crisis uitgewoed is nog beter en sterker voor de dag te komen, aldus Marc Schaling van Joah Invest. Om te beginnen met het lanceren van de nieuwe website.

Vaste juridische structuur
Onder leiding van Marc Schaling werkt Joah Invest met een zeer ervaren team op het gebied van MBO's en MBI's. De holding maakt gebruik van een vaste juridische structuur en heeft alle expertise in huis om een volledige financiële en juridische due diligence uit te voeren.

Gezonde ondernemingen
Marc Schaling: à¢â‚¬à…“Joah Invest beschikt over de juiste expertise en de unieke mogelijkheid om de totale back office van bedrijven over te nemen en zo snel en adequaat een goede slag te slaan. Ons team is slagvaardig en kan in een kort tijdsbestek heel veel werk verzetten.
à¢â‚¬à…“In eerdere deelnemingen en MBO's heeft dit geresulteerd in een aanzienlijke verbetering van de EBIT en EBITA, en hebben de reorganisaties geleid tot gezonde ondernemingen aldus Marc Schaling.

Ondernemen in de breedte
à¢â‚¬à…“Wij zijn een jonge maar toch al succesvolle onderneming die kennis koppelt aan bedrijven met een uitstekend trackrecord. Dat is absoluut een win/winsituatie. Ons succes is het resultaat van hard werken en ondernemen in de breedte. Dat willen we graag uitstralen met de nieuwe website aldus Marc Schaling.

Meer informatie.
www.marcschaling.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular