Amsterdam, 9 oktober 2008 Invu (LSE, AIM: NVUK), ontwikkelaar en leverancier van documentmanagement software, introduceert een Nederlandse versie van Invu Series 6. Daarmee anticipeert het bedrijf op het snelgroeiende aantal klanten en prospects. Vorig jaar is de Nederlandse omzet van Invu dankzij 143 nieuwe klanten al met 74% gegroeid, terwijl de verwachtingen voor 2008 nog hoger liggen. De belangrijkste reden om met een Nederlandse versie te komen is het gebruiksgemak van de software voor zowel alle klanten als de implementatiepartners verder te verhogen.

Joost van ´t Hullenaar, European Business Manager van Invu zegt: à¢â‚¬Å“Onze snelle groei in Nederland is het resultaat van de distributieovereenkomsten met Kompro begin 2007 en Bell Micro begin 2008. Deze beide distributeurs hebben in het eigen marktsegment actief nieuwe partners aangesteld die onze software goed kunnen implementeren en ondersteunen. Een aantal van hen heeft ook integraties met andere bedrijfssoftware ontwikkeld, zoals met Microsoft Navision, SharePoint en SAP Business One, die de toegevoegde waarde van onze software verhogen. Uiteraard helpt de Nederlandse versie ook alle partners bij het beter demonstreren van en ontwikkelen voor onze documentmanagement softwareà¢â‚¬.

Over Invu

Invu (LSE, AIM: NVUK), ontwikkelt en levert software voor het elektronisch beheren van informatie en documenten, zoals formulieren, facturen, correspondentie, literatuur, faxen, emails, tekeningen, elektronische bestanden en webpagina´s. Invu richt zich vooral op MKB-bedrijven en afdelingen van grote organisaties. Het bedrijf is in 1997 gestart en sinds januari 2004 beursgenoteerd. Invu´s hoofdkantoor is gevestigd in Northampton en het bedrijf is met circa 65 medewerkers actief in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Azië en Australië. De software van Invu wordt al door ruim 3800 klanten met in totaal zo´n 75.000 licenties gebruikt, geleverd en geïmplementeerd door circa 145 Value Added Resellers, waarvan 20 in de Benelux. Meer informatie is te vinden op: www.invu.net en www.invu.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Invu Netherlands B.V.

Joost van ´t Hullenaar, European Business Manager

Telefoon: 020-3120425

e-mail: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular