In juni van dit jaar begonnen de onderhandelingen tussen InWork, Toyota Compier en ING Carlease over de leaseauto’s voor de medewerkers van InWork. Inmiddels rijden er meer dan vijftig InWork-Toyota’s door Nederland.

De ruim honderd externe medewerkers van InWork worden gedetacheerd bij opdrachtgevers door heel Nederland. Om de mobiliteit van de medewerkers te bevorderen biedt InWork de mogelijkheid om het rijbewijs te halen en daarnaast kunnen de medewerkers gebruik maken van een leaseauto van InWork.

InWork least exclusief bij ING Carlease, Toyota Compier uit Purmerend levert alle auto’s. De deal is dat er per jaar minimaal vijftig auto’s worden afgenomen, maar gezien de groei van InWork zullen dat er waarschijnlijk meer worden.

De auto’s worden in drie categorieën geleverd. Categrorie A is een Toyota Aygo, categorie B een Toyota Yaris en categorie C een Toyota Auris.

De auto’s zijn zwart, en te herkennen aan de InWork-stickers. Let dus goed op onderweg, de nieuwe Inwork-auto’s hebben hun eerste kilometers al gereden en zullen steeds vaker opduiken op de Nederlandse wegen!