Amsterdam -De economische crisis is InWork uiteraard niet ongemerkt voorbij gegaan. Na een fantastisch 2008 nam de vraag naar IT professionals begin 2009 af en kwamen de prijzen onder druk te staan. "Het derde kwartaal van dit jaar begon de vraag naar beheer- en supportmedewerkers echter al weer aan te trekken en dit herstel zet in het vierde kwartaal goed door", aldus de directie van InWork. "Alle IT'ers die we in dienst hebben zijn bij klanten aan het werk en de projectaanvragen nemen alsmaar toe."

Onderzoeksbureau Gartner voorspelt dat de ICT uitgaven in 2010 wereldwijd 3,3 procent zullen stijgen ten opzichte van 2009. De IT service markt groeit relatief sneller, met 4,5 procent. De verwachting is daarmee dat de markt in 2010 weer langzaam aantrekt, in 2011 nog steeds herstellende is en in 2012 weer het uitgavenniveau van 2008 zal bereiken.

InWork heeft de afgelopen maanden niet op personeelskosten bezuinigd, in tegenstelling tot veel collega-detacheerders. De Human Resource afdeling en de Sales afdeling zijn op topsterkte en kunnen vol inspringen op iedere aantrekkende beweging van de markt. En dat werpt z'n vruchten af. "De gedetacheerde medewerkers van InWork hebben hun steentje aan het 'overleven' van de crisis bijgedragen door extra veel aandacht te besteden aan opleidingen en certificeringen en door zich eenvoudigweg onmisbaar te maken bij opdrachtgevers", voegt een HR manager trots toe. Conclusie: InWork gaat vol energie en vertrouwen 2010 in!

Website: http://www.inwork.nl/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular