IJsselstein, 25 juni 2009 Van Zon Mode, de organisatie achter het bekende casual wear- en riemenmerk Petrol Industries, gaat herautomatiseren met itSuitsFashion. Met deze oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, zullen een aantal belangrijke pijlers gerealiseerd worden die Van Zon Mode ondersteunen in hun huidige en toekomstige groei.

Van Zon Mode kon niet meer uit de voeten met hun oude systeem. à¢â‚¬à…“Het was te ingewikkeld, waardoor onze medewerkers steeds meer gebruik maakten van Excel, om maar om het systeem heen te werken., aldus de Financieel Directeur van Van Zon Mode. à¢â‚¬à…“We blijven groeien en het is noodzakelijk dat we die groei ook in de toekomst kunnen beheersen en ondersteunen door efficiënt en doelmatig te werken binnen 1 automatiseringsoplossing. Hierdoor kunnen onze medewerkers ook profiteren van eenduidigheid en betrouwbaarheid van de managementinformatie, waardoor wij op cijfers en feiten gefundeerde beslissingen kunnen nemen om onze organisatie aan te sturen.

Microsoft
à¢â‚¬à…“Ook in de fashionindustrie geldt dat het succes van organisaties direct is verbonden aan het succes van de individuele medewerker, zegt Tim Wolff, Manager Marketing & Strategy van Microsoft Nederland. à¢â‚¬à…“Het grote voordeel van Microsoft Dynamics NAV en itSuitsFashion is dat het een software oplossing is die werkt zoals men reeds vertrouwd is te werken, zoals in Outlook en Office. Het geeft fashionbedrijven gespecialiseerde software voor hun branche, met eenvoudige toegang tot informatie, integratie met andere toepassingen en vele rapportagemogelijkheden waardoor de slagvaardigheid aanzienlijk vergroot wordt. Bij Van Zon Mode worden de medewerkers nu in staat gesteld om op doelmatige wijze te bijdragen aan het succes van de organisatie.

Over Van Zon Mode
Van Zon Mode levert riemen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Daarnaast voeren zij het casual merk Petrol Industries met jeans en casual basics en hebben zij eigen winkels. Het bedrijf maakt, ondanks de moeilijke economische tijd, nog steeds een mooie groei door.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is een gespecialiseerde fashionoplossing die wordt geleverd door de gelijknamige organisatie. itSuitsFashion is Microsoft Gold Certified Partner en bestaat uit experts in IT voor Fashion met meer dan 16 jaar ervaring in de fashionbranche en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. itSuitsFashion onderscheidt zich door het hoge servicelevel. Zij verzorgen de automatisering en support voor reeds vele bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires. itSuitsFashion levert uitsluitend op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde oplossingen, waardoor hoog rendement, continuïteit en kwaliteit worden gewaarborgd.

www.petrolindustries.com
www.itsuitsfashion.nl