(Persbericht) Amsterdam, 19 september 2011 - Volkswagen Pon Financial Services heeft het beheer van ICT-systemen voor interactie met autodealers en voor polisverwerking uitbesteed aan IPsoft. De maximale beschikbaarheid van deze voor het bedrijf cruciale ICT-systemen is op deze manier gewaarborgd. Door de uitbesteding van ICT-beheertaken maakt Volkswagen Pon Financial Services intern capaciteit vrij en gaan de ICT-kosten omlaag. De transitie van beheertaken is inmiddels afgerond.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ewold de Bruijne van
Brightmen and Coolwords, bureau voor strategische communicatie
Tel. 06 - 182 603 52
E-mail: [email protected]

Over IPsoft
IPsoft is een Remote Infrastructure Management (RIM) Provider die twaalf jaar geleden werd opgericht door Chetan Dube (CEO) en sindsdien een spectaculaire groei heeft doorgemaakt. Momenteel doet IPsoft het beheer van vele grote complexe en kritieke IT omgevingen van multinationals. Het bedrijf, met hoofdkantoor in New York, heeft 1000 werknemers en locaties in de USA, India en Europa (Amsterdam, London, Frankfurt, Stockholm).

IPsoft zet hoogwaardige technologie in om de automatisering te automatiseren. Het hart van dit system heet IPcenter, een technology framework dat acteert als het gekloonde brein van een engineer. Van elke dollar omzet investeert IPsoft 72 cent weer in technologie en ondersteunende dienstverlening ten behoeve van klanten.

IPsoft opende eind 2007 een vestiging in de Rembrandttoren in Amsterdam. Vanuit dit Network Operating Center (onderdeel van een wereldwijd virtueel NOC verspreid over 10 locaties wereldwijd) beheert het bedrijf met gespecialiseerde engineers en een zeer geavanceerd autonoom expertsysteem de ICT-infrastructuren van talloze grote financiële instellingen, overheidsorganisaties, detailhandelbedrijven, media-exploitanten, telecom operators, nutsbedrijven, zorginstellingen en ICT-dienstverleners. Het autonome expertsysteem van IPsoft heeft wereldwijd al Meer dan 6,3 miljoen incidenten opgelost zonder menselijke tussenkomst

Over Volkswagen Pon Financial Services
Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. Zij zijn de motor achter verschillende bedrijven die ieder een gedeelte van de keten binnen de automotive branche voor hun rekening nemen. Volkswagen Pon Financial Services richt zich hierbij op zowel dealers, leaserijders als MKB ondernemingen.

Volkswagen Pon Financial Services levert financierings-, verzekerings- en leaseproducten. Hierbij beperken ze zich niet tot alleen de merken die Pon importeert.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular