Iedere 3e vrijdag van de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus, organiseert het Griekse restaurant Irodion in Oosterhout bij Breda een Griekse avond. Tijdens deze gezellige avonden kunnen gasten genieten van de mooiste Griekse muziek. Daarnaast kunnen ze ook zelf de dansvloer op en kennismaken met echte Griekse dansen gedemonstreerd door de echte kenners.

De toegang is voor individuele àƒ  la carte gasten, als voor gezelschappen, gratis. Gezelschappen groot en klein, kunnen zonder enige toeslag- kiezen uit diverse menu- , arrangement- en buffetsuggesties. Voor de kinderen is er een speelruimte beschikbaar. De feestavonden starten om 20.00uur en duren tot ultimo 01.00uur en vormen de ideale avond uit. Zie voor de geplande data de site van Irodion.

Komt u met een groter gezelschap, dan is de Incredible Irodion Dinnershow iets voor u. Dit is een speciaal op maat gemaakt uniek arrangement voor u en uw gezelschap. Samen met de partymanager worden alle mogelijkheden doorgesproken. Zo kunt u kiezen uit à©à©n of meerdere artiesten die bijvoorbeeld aan tafel komen op treden. De partymanager staat u graag dagelijks in het restaurant te woord vanaf 13:00 uur. Belt u svp voor een afspraak.

Mocht u interesse hebben in de Griekse avond, de Incredible Irodion Dinnershow of een ander arrangement. Neem dan contact op via [email protected] of 0162-436115. Op onze uitgebreide website www.irodion.nl vindt u onze menukaart, agenda, impressies, een speciale website voor kinderen en nog veel meer informatie. Irodion Oosterhout vormt de ideale feestlocatie voor u en uw gezelschap. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het restaurant is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A27.

Wij verwelkomen u graag als gast in restaurant Irodion gevestigd aan de Leijsenhoek 6A te Oosterhout.