(Persbericht) Of is iedere liefde een zinsbegoocheling, een verzengend vuur gedoemd vroeg of laat uit te doven? Is er werkelijk voor ieder mens een andere helft? Is een mens die denkt uit ontelbaren zijn zielsverwant te herkennen gezegend, of een dwaas? Is liefde eeuwig?

Naar aanleiding van zijn derde roman à¢â‚¬Å“Rachel, of het mysterie van de liefdeà¢â‚¬ geeft Geert Kimpen op vrijdag 24 juni 2011 in Arnhem de lezing ´Het Mysterie van de Liefde‘˜ waarin hij ingaat op de achtergronden van zijn boek en u met verve, humor, persoonlijke verhalen en tal van inzichten over de liefde op sleeptouw neemt.

Geert Kimpen (1965) debuteerde zeer succesvol met de roman De kabbalist, dat ook direct zijn internationale doorbraak betekende. Het werd gevolgd door De geheime Newton die de Award 2009 ontving voor de meest inspirerende roman van het jaar. Over zijn boek à¢â‚¬Å“Stap voor Stapà¢â‚¬, dat ook in Portugal veel succes kent, schreef Susan Smit in Happinez: à¢â‚¬Å“Dit boek is zo openhartig, toegankelijk en met humor uitgewerkt dat het met kop en schouder boven de andere boeken over dit onderwerp uitsteektà¢â‚¬. In mei jl. is zijn derde roman Rachel, of het mysterie van de liefde verschenen.

U kunt een lezing verwachten over alles wat u altijd wilde vragen over liefde en zielsverwantschap maar nooit durfde, omdat u niet wist tot wie u de vraag moest richten. Over het grootste mysterie van de menselijke natuur; het vermogen om lief te hebben. Datum: 24 juni 2011, Locatie: Het Spiegelhuis in Arnhem, Tijd: 20.00 uur, Entree: 20 euro. Aanmelden via ReCONNECT events: www.reconnectevents.nl.