Bureau Veritas heeft onlangs Microfix N.V. getoetst volgens de nieuwe ISO 9001:2008 normering. Door het positieve resultaat van deze toetsing is Microfix N.V. à©à©n van de weinige Nederlandse reparatie bedrijven van notebooks, laptops, pc‘˜s servers en printers dat kwaliteit biedt conform de internationaal gedragen ISO-kwaliteitseisen.

Gert-Jan Turnhout, operationeel directeur van Microfix N.V. is blij met de certificering: "ISO zie ik als een uitstekend middel om onze speerpunten klantgerichtheid en kwaliteit verder uit te bouwen. Het belang van ISO onderschrijft onze inzet voor het verder vergroten van de klanttevredenheid en het continu verbeteren van de prestaties van het bedrijf.à¢â‚¬

Microfix N.V. timmert al jaren hard aan de weg. Het oude ISO 9001:2000 certificaat was sinds maart 2005 in bezit. Microfix onderscheidt zich al jaren door het leveren van hoge kwaliteit service en reparatie diensten. Dit blijkt uit het feit dat klanten de dienstverlening afgelopen kwartaal met een mooi rapportcijfer van een 7.8 beoordeelden. ISO richtlijnen helpen het bedrijf om werkprocedures, prestaties en servicegerichtheid te blijven toetsen en verder te verbeteren. Het ISO-certificaat is door de Raad voor Accreditatie toegekend voor een periode van 3 jaar. Bureau Veritas zal jaarlijks een controle uitvoeren op de procesvoering van Microfix.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991 en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Aanleveren van reparaties kan bij ca 450 servicpunten door geheel Nederland à©n Belgie. Zie de website voor adressen. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, Packard Bell, Sony, Brother, Canon, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronix, Samsung, Toshiba Tec, Xerox en Zebra.

Informatie en opvragen van de gratis gidsen:
www.microfix.nl/html/aanvraag-prijslijsten.html

Noot voor redactie
Dit is een origineel persbericht
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of telefonisch 071-5682504