Port4Growth - platform voor groeibedrijven - organiseert de verkiezing om snelgroeiende bedrijven te erkennen voor hun groeiprestaties. Bij de beoordeling weegt de kwaliteit van de groei zwaarder dan de cijfers alleen. Een onafhankelijke jury bestaande uit succesvolle groeiondernemers en deskundigen heeft de Nederlandse vestiging van Isotron Systems BV genomineerd voor de Young High Growth Award.

De organisatie van de award ligt in handen van Port4Growth (www.port4growth.nl) en zij doet dit samen met haar partners PricewaterhouseCoopers, Rabobank en het vakblad voor ondernemers Bizz van Reed Elsevier. Door niet alleen naar de kwantitatieve groei te kijken maar juist de kwalitatieve groei te beoordelen onderscheidt de Young High Growth Award zich van andere verkiezingen. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld ook beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces.

Isotron Systems BV (´s-Hertogenbosch) is leverancier van elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in de Benelux. Daarbij maken ze gebruik van het ´Best-of-breed´-principe. Isotron Systems BV permitteert het zich alleen de beste producten te selecteren en op te nemen in hun producten portfolio. Het onderscheidende vermogen is samen te vatten in de term 'Automation Value'. Dat wil bij Isotron zeggen dat, naast het leveren van de industriële automatiseringscomponenten en -systemen, er nog een extra waarde bestaat. Deze waarde bestaat uit het meedenkende technische vermogen, de ervaring en expertise die Isotron Systems BV in kan zetten. Door deze combinatie wordt een hoge kwaliteit over het totale aanbod in de markt geboden. Naast de vestiging in ´s-Hertogenbosch heeft Isotron Systems BV ook een vestiging in Willebroek, België.

De specialisten van PricewaterhouseCoopers en Rabobank hebben Isotron Systems BV aan een uitgebreide screening onderworpen. Daarvan is een adviesrapport geschreven en ter beoordeling aan de vakjury voorgelegd. De jury heeft op basis van het rapport Isotron Systems BV genomineerd voor de Young High Growth Award voor de regio Zuid-Nederland. Deze nominatie is de onafhankelijke erkenning voor de buitengewone groeiprestatie.

Op 18 november aanstaande worden de regionale winnaars tijdens een feestelijke awarduitreiking bekend gemaakt. Wie de winnaar ook wordt, Isotron Systems BV (www.isotron.eu) is blij met de erkenning. Het is de bevestiging dat door het leveren van toegevoegde waarde kwalitatieve groei behaald kan worden.