(Persbericht) Naarden, 22 november 2011 Deze week maakte ISS Catering Services en Sensz officieel bekend wederom een samenwerking aan te gaan op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en training van medewerkers. Maarten Poels (Directeur ISS Catering Services) en Rosmaryn Wesselman (Managing Director Sensz) geven aan dat alle medewerkers van ISS Catering Services zullen deelnemen aan de e-learning tool ´Neus voor Voedselveiligheid'. De samenwerking is voor een periode van twee jaar.

Neus voor Voedselveiligheid
De e-learning tool ´Neus voor Voedselveiligheid' is een mooi vormgegeven module waarin cursisten in vijf kwartier een game spelen. Hiermee zijn deelnemers meteen op de hoogte van de uitdagingen op het gebied van voedselveiligheid in de praktijk. De training is geschikt voor alle niveaus van medewerkers van horeca en catering.

Over Sensz
Al vanaf 2004 is Sensz actief op het gebied van integrale kwaliteit en voedselveiligheid. Door haar innovatieve en deskundige aanpak, is Sensz razendsnel gegroeid tot marktleider op het gebied van kwaliteitsmanagement voor de food-, contractcatering-, horeca- en facilitaire branche. Sensz werkt met een team dat zuiver uit professionals bestaat. Sensz begeleidt haar business partners ook in certificeringstrajecten, zoals ISO of HACCP. U kunt terugvallen op deskundig advies en begeleiding.