it suits IT heeft de status van Gold Certified Partner in het Microsoft Partner Program behaald, inclusief de Microsoft Business Solutions competentie. Deze competentie erkent hun expertise en impact in de markt. Als Gold Certified Partner, heeft it suits IT bewezen expertise met Microsoft technologieën en uitgebreide bekwaamheid om te voldoen aan klantbehoeften.

it suits IT bestaat uit experts in automatisering voor fashionbedrijven, met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software voor deze specifieke branche.

à¢â‚¬à…“We zijn zeer blij met het behalen van de Microsoft Gold Certified Partner status. Dit stelt ons in staat om onze expertise in de branche en onze relatie met Microsoft duidelijker te communiceren aan onze doelgroep, zegt Paul Jonker, Managing Partner. à¢â‚¬à…“De voordelen die we hebben als Gold Certified Partner maken dat we het dienstenaanbod voor onze klanten nog verder kunnen verbeteren.

à¢â‚¬à…“Klanten zoeken partnerbedrijven die het hiaat tussen enerzijds hun bedrijfs- en marktbehoeften en anderzijds de hedendaagse technologische mogelijkheden kunnen overbruggen, zegt Allison Watson, corporate vice president van de Worldwide Partner Group bij Microsoft Corp. à¢â‚¬à…“Zij moeten kunnen vertrouwen op een bedrijf dat voor hen kan optreden als bedrijfsadviseur voor hun lange termijn strategische IT planning. Microsoft Gold Certified Partners, die gecertificeerd zijn voor hun expertise en die directe training en ondersteuning van Microsoft krijgen, kunnen een positieve bijdrage leveren aan de klantbeleving met onze technologieën. Vandaag erkent Microsoft it suits IT als Gold Certified Partner voor bewezen expertise en het verkrijgen van klanttevredenheid met de producten van Microsoft.

Als à©à©n van de eisen voor het behalen van de Gold Certified Partner status, heeft it suits IT de Microsoft Business Solutions Competency verworven, die verstrekt wordt aan partners met bewezen expertise in het ontwikkelen en implementeren van bedrijfssoftware met de financiële, CRM en supply chain management oplossingen van Microsoft.

à¢â‚¬à…“De tools in Microsoft Dynamics NAV geven bedrijven de mogelijkheid om hun prestaties te verbeteren terwijl hun bedrijf, en daarmee hun eisen, veranderen, zegt Jan Sillemann, Director of Product Management voor Microsoft Dynamics NAV bij Microsoft Corp. à¢â‚¬à…“De Microsoft Dynamics NAV specialisatie geeft de partner meer resources om de groei van MKB bedrijven te bevorderen door het integreren van belangrijke financiële, operationele, klant-, distributie- en e-commerce data in een gestroomlijnde oplossing.

Succesvolle Microsoft Dynamics Software Solution Test

it suits IT heeft ook aangekondigd dat het geslaagd is voor de Software Solution Test voor Microsoft Dynamics, wat een belangrijk onderdeel is van de Certified for Microsoft Dynamics® status.

it suits IT implementeert software, traint mensen en adviseert het MKB in de fashionbranche. it suits IT is gespecialiseerd in Microsoft Dynamics NAV, met de daarop gebaseerde itSuitsFashion oplossing die bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires helpt om succesvoller te ondernemen.

à¢â‚¬à…“it suits IT heeft zich vanaf het begin gecommitteerd aan software met hoge kwaliteit in zowel functionaliteit als gebruikersvriendelijkheid. Het slagen voor de Software Solution Test for Microsoft Dynamics weerspiegelt dat commitment, zegt Gerdien Cammeraat, Product Manager van itSuitsFashion.