Twee succesvolle Microsoft Dynamics NAV partners bundelen hun krachten.
ABECON – eigenaar van de landelijk succesvolle add-on ABECON COURSE - en IT SUITS IT – leverancier van services voor succesvolle wereldwijde distributie van add-ons – hebben een overeenkomst gesloten waardoor IT SUITS IT wereldwijd ABECON COURSE kan distribueren buiten Nederland.

ABECON (www.abecon.nl) heeft een duidelijke verticale focus op de cursusmarkt, met een groot aantal klanten. ABECON heeft een add-on voor Microsoft Dynamics NAV ontwikkeld, die aan alle specifieke vereisten van de cursusmarkt voldoet. Deze verticale oplossing wordt ABECON COURSE genoemd. In Nederland verkoopt, implementeert en ondersteunt ABECON deze oplossing zelf. Het bedrijf ziet in dat de oplossing vermarkten in het buitenland een compleet andere discipline is en dat is de reden geweest om een samenwerking met IT SUITS IT te starten.
In IT SUITS IT (www.itsuitsit.com) zijn een aantal mensen samengebracht met gevarieerde, maar ook brede ervaring en expertise op het gebied van succesvolle wereldwijde expansie van Microsoft Dynamics add-ons. Het bedrijf biedt deze kennis als service aan andere partners, om zo te assisteren bij het groeiende succes, ook buiten hun locale markt. IT SUITS IT zoekt, selecteert en ondersteunt resellers voor ABECON COURSE in zo veel mogelijk landen over de hele wereld. Het bieden van dit type service aan het partnerkanaal is een compleet nieuw initiatief. De verwachte exponentiële groei van de Microsoft Dynamics business wereldwijd vereist zulke services, volgens IT SUITS IT.
Over ABECON COURSE
De add-on biedt cursusverlenende instellingen de mogelijkheid om efficiënt om te gaan met hun cursussen, in-company projecten, open inschrijvingen, cursisten, trainers, trainingslokalen, etc. op een volledig geïntegreerde manier met de financiële administratie en CRM modules van Microsoft Dynamics NAV. In combinatie met deze oplossing kan ook gebruik worden gemaakt van ABECON DYNAMICSONLINE web access.

Voor meer informatie omtrent ABECON COURSE: [email protected]