Werkmethodiek verbetert samenwerking architect, constructeur, aannemer en installateur

Almelo, mei 2010 Itannex, leverancier van ontwerpoplossingen, introduceert SMARTRevit voor Autodesk Revit. SMARTRevit is een praktijkgerichte methodiek om de samenwerking tussen architecten, constructeurs, aannemers en installateurs vanaf de eerste ideeën tot en met de onderhoudsfase van bouwprojecten te verbeteren. Deze door Itannex ontwikkelde methodiek bestaat uit diverse productiviteitverhogende tools en templates, bibliotheken met gebouwonderdelen, een Nederlandstalig handboek en helpbestanden en speciale opleidingen in het multidisciplinair gebruik van Autodesk Revit en het beheer van BIM-modellen.

à¢â‚¬Å“SMARTRevit is het resultaat van acht jaar toepassingservaring met Autodesk Revit in alle bouwdisciplinesà¢â‚¬, zegt commercieel directeur Nico Ruikes. à¢â‚¬Å“Daardoor is het de meest pragmatische werkmethodiek voor het modelleren van gebouwen met de Autodesk Revit BIM-software en hergebruik van informatie door alle bouwpartnersà¢â‚¬. De bibliotheek van SMARTRevit is gebaseerd op de ´Best Practice‘˜ afspraken van de onafhankelijke Revit Gebruikers Groep Nederland (RevitGG) en is eenvoudig uit te breiden met eigen onderdelen en details, of bibliotheken van derden. De extra ontwerptools vereenvoudigen zowel het multidisciplinair samenwerken als de integratie van Revit-modellen met planning, calculatie en werkvoorbereiding. Geïnteresseerden kunnen op donderdagmiddag 27 mei aanstaande in Ridderkerk kennismaken met SMARTRevit. Aanmelden kan via: http://www.itannex.com.

Over Itannex
Itannex is een adviseur en leverancier van bouwkundige, civieltechnische, constructieve en installatietechnische BIM-ontwerpoplossingen, gebaseerd op de marktleidende software van Autodesk. Als onderdeel daarvan verzorgt Itannex ook de implementatie, opleiding en technische ondersteuning. Verder heeft het bedrijf nog een aparte afdeling gespecialiseerd in het beheer, de opslag en de ontsluiting van alle ontwerpinformatie.