Its-beautiful presenteert met trots het werldwijde nieuwe merk: SilveRadoDe SilveRado-collectie bestaat uit drie lijnen: dames-, kinder- en stoere unisex-sieraden (dus óók te gebruiken voor heren!) Alle SilveRado-lijnen bestaan uit bedels, colliers en armbanden van 925 sterling zilver en de unisex-lijn bevat eveneens colliers en armbanden, maar dan in Ø 4.0mm, met bijpassende bedels.

Deze colliers en armbanden vormen de basis van uw persoonlijke sieraad. Samen met diverse SilveRado bedels van 925 sterling zilver, eventueel in combinatie met handgemaakte Murano-glas, strass-steentjes of 14-karaat goud, stelt u uw eigen sieraad samen. De SilveRado bedels staan voor diverse thema`s, zoals: sport, religie, dieren en fantasie.

Op de armbanden en colliers van de dames-lijn van SilveRado passen ook bedels van o.a. Pandora, SimStars, Biagi, Larenza. Op de armbanden en colliers voor de kidz-lijn van SilveRado passen ook de bedels van bijv. SimKids. Voor de unisex-lijn van SilveRado geldt dat its-beautiful op dit moment alleen in staat is om SilveRado bedels te leveren, die hierop passen op de unisex-lijn van SilveRado.

Website: http://www.its-beautiful.com/silverado-jewelry-silverado-beads.htmlComments are closed.
%d bloggers liken dit: