De SilveRado-collectie bestaat uit drie lijnen: dames-, kinder- en stoere unisex-sieraden (dus à³à³k te gebruiken voor heren!) Alle SilveRado-lijnen bestaan uit bedels, colliers en armbanden van 925 sterling zilver en de unisex-lijn bevat eveneens colliers en armbanden, maar dan in àƒÆ’à‹Å“ 4.0mm, met bijpassende bedels.

Deze colliers en armbanden vormen de basis van uw persoonlijke sieraad. Samen met diverse SilveRado bedels van 925 sterling zilver, eventueel in combinatie met handgemaakte Murano-glas, strass-steentjes of 14-karaat goud, stelt u uw eigen sieraad samen. De SilveRado bedels staan voor diverse thema`s, zoals: sport, religie, dieren en fantasie.

Op de armbanden en colliers van de dames-lijn van SilveRado passen ook bedels van o.a. Pandora, SimStars, Biagi, Larenza. Op de armbanden en colliers voor de kidz-lijn van SilveRado passen ook de bedels van bijv. SimKids. Voor de unisex-lijn van SilveRado geldt dat its-beautiful op dit moment alleen in staat is om SilveRado bedels te leveren, die hierop passen op de unisex-lijn van SilveRado.

Website: http://www.its-beautiful.com/silverado-jewelry-silverado-beads.html